Închide meniul

Simona Halep a ajuns pe locul 54 WTA! Irina Begu e pe 30

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2023, 12:42

Reclamă
Simona Halep a ajuns pe locul 54 WTA! Irina Begu e pe 30

Lovitură financiară de proporţii primită de Simona Halep

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a ajuns pe locul 54 WTA. Simona a coborât patru poziţii faţă de săptămâna precedentă. Clasamentul mondial este în continuare dominat de Iga Swiatek.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a coborât un loc şi este pe poziţia 30, cu 1342 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Begu este jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia feminină.

Simona Halep a ajuns pe locul 54 WTA! Irina Begu e pe 30

Următoarea româncă din clasament este Sorana Cîrstea, aflată pe locul 37, în coborâre un loc, cu 1187 puncte.

Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patrulocuri şi este pe 54, cu 1000 puncte. Ana Bogdan a urcat de pe pe 61 pe 57, cu 972 puncte.

Poloneza Iga Swiatek continuă să fie prima în clasamentul WTA. Numărul 1 mondial din aprilie 2022, Swiatek, în vârstă de 22 de ani şi cu patru turnee de Grand Slam la activ, o devansează în continuare pe belarusa Arina Sabalenka, în timp ce Elena Rybakina din Kazahstan este pe locul 3.

Reclamă

Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka luptă pentru primul loc WTA

Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka luptă pentru primul loc WTA. Al treilea turneu de Grand Slam al anului începe luni, iar tabloul feminin le are în centrul atenţiei pe primele două jucătoare ale lumii.

Iga Swiatek vine după succesul de Roland Garros, în timp ce Aryna Sabalenka este câştigătoarea primului turneu de Grand Slam din 2023, Australian Open. Jucătoarea din Belarus are şanse să ajungă pe primul loc WTA, după turneul de la Wimbledon.

Iga Swiatek are în acest moment un avans de 984 de puncte în clasamentul WTA în faţa jucătoarei din Belarus. În condiţiile în care anul acesta nu se vor apăra puncte, după ce organizatorii au decis să nu le acorde la ediţia din 2022, calculele în ceea ce priveşte primul loc WTA sunt şi mai simple.

Reclamă 4 / 0/3

Aryna Sabalenka poate deveni numărul 1 mondial după Wimbledon dacă va câştiga turneul de pe iarba londoneză, cu condiţia ca Iga Swiatek să nu ajungă în ultimul act. Pentru Sabalenka există şi posibilitatea de a deveni prima jucătoare a lumii dacă va pierde finala, cu condiţia ca poloneza să nu ajungă în sferturile de finală.

De partea cealaltă, Iga Swiatek va rămâne pe primul loc în clasamentul WTA dacă va câştiga turneul, dacă Sabalenka nu ajunge în finală sau dacă va ajunge cel puţin în aceeaşi fază a competiţiei cu jucătoarea din Belarus.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEODoncaster – Crewe, acum în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One 23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și