Închide meniul

Simona Halep a anunţat care este visul ei, înainte de procesul de la TAS: „Știu că nu sunt șanse mari, dar visez”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2023, 14:15

Simona Halep a anunţat care este visul ei, înainte de procesul de la TAS: „Știu că nu sunt șanse mari, dar visez

Câţi bani poate câştiga Simona Halep, la Miami

Simona Halep, în timpul unui meci - Profimedia Images

Simona Halep a anunţat care este visul care i-a mai râmas de împlinit, înainte de procesul de la TAS din 7-9 februarie. Halep ar vrea să mai evolueze o dată la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şansele ca Simo să ajungă la Paris, dar pentru Jocurile Olimpice sunt infime. Pe de altă parte, dacă Halep va rămâne cu pedeapsa de 4 ani de suspendare primită de la ITIA, românca e conştientă că îşi va încheia cariera.

Simona Halep a anunţat care este visul ei, înainte de procesul de la TAS

„Desigur, este visul meu. Știu că nu sunt șanse mari, dar visez, pentru că Parisul este orașul meu de vis. Am câștigat Roland-Garros aici când eram la junioare, așa că totul a început foarte devreme.

Ar fi extraordinar să mă întorc pe teren, indiferent de situație. Tot ce-mi doresc este să fiu pe teren pentru că acolo este locul meu și simt că vreau să o fac din nou”, a spus Halep, citată de euronews.ro.

Simona Halep a câştigat la Paris primul ei turneu de Grand Slam, în 2018, după o finală cu Sloane Stephens. Simo s-a impus şi în competiţia rezervată junioarelor, în 2008, după o finală românească disputată împotriva Elenei Bogdan.

Reclamă

Cristian Tudor Popescu, discurs furibund după ultimele declaraţii ale Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu a certat-o pe Simona Halep pentru declaraţiile făcute despre Patrick Mouratoglou şi echipa acestuia. Simona Halep a dezvăluit recent că a întrerupt colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

„Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba de 4 ani. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită.

Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată. Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce mai niciodată nu duce la urmări pozitive”, a declarat Cristian Tudor Popescu, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou. Tenismena română, suspendată 4 ani din activitate de ITIA, a precizat că nu mai colaborează de ceva vreme cu Academia lui Patrick Mouratoglou.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și