Închide meniul

Simona Halep a confirmat participarea la primul turneu din 2025: „Va fi magic”

Publicat: 2 octombrie 2024, 11:29

Reclamă
Simona Halep a confirmat participarea la primul turneu din 2025: „Va fi magic

Simona Halep a confirmat participarea la primul turneu din 2025

Simona Halep, la finalul unui meci/ Profimedia

Simona Halep a confirmat participarea la primul turneu din 2025. Este vorba de Transylvania Open WTA 250, turneu care se va desfăşura în perioada 1-9 februarie 2025  la Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii tenisului vor avea astfel ocazia să o vadă pe Simona Halep în acţiune la Cluj-Napoca, după ce, din cauza restricţiilor pandemice, nu au putut fi prezenţi la prima ediţie a Transylvania Open din 2021. Atunci, Simona Halep a ajuns în finala jucată cu Anett Kontaveit. De data aceasta, in 2025 ei o vor putea susţine live, din tribune.

Simona Halep a confirmat participarea la primul turneu din 2025

Salutare, dragilor! Cu mare bucurie vă anunţ că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aştept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BTarena, şi vă aştept pe toţi în sală. Va fi magic!”, a spus sportiva într-un mesaj video.

Pe lângă prezenţa Simonei Halep, alte jucătoare românce de top precum Ana Bogdan, finalista ultimei ediţii a turneului, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse, au confirmat participarea la Transylvania Open 2025.

Este nemaipomenit că Simona Halep va reveni la Transylvania Open! Alături de Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse, avem o listă impresionantă de jucătoare care vor face ca Transylvania Open 2025 să fie unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din România!”, a declarat Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA 250, conform news.ro.

Reclamă
Reclamă

Bilete early bird şi opţiuni Half-Day pentru sesiunile de seară

Biletele early bird pentru Transylvania Open 2025 vor fi disponibile începând de miercuri, 2 octombrie 2024, ora 14:00, şi pot fi achiziţionate online, de pe site-ul oficial transylvaniaopen.ro. O noutate pentru această ediţie este introducerea biletelor Half-Day, pentru sesiunile de seară, disponibile de luni până joi, începând cu ora 17:00. Această iniţiativă le permite fanilor care nu pot participa întreaga zi să se bucure de meciurile de seară, într-o atmosferă electrizantă.

Preţurile pentru biletele early bird sunt foarte accesibile, începând de la 45 de lei pentru biletele Full-Day în primele zile ale turneului şi 35 de lei pentru biletele Half-Day. Pentru meciurile din sferturi, semifinale şi finala turneului, care vor avea loc vineri, sâmbătă şi duminică, vor fi disponibile doar bilete Full-Day, preţurile speciale ajungând până la 145 de lei pentru finala din 9 februarie.

Ca şi în anii precedenţi, accesul în zilele de calificări va fi gratuit, însă este necesar un bilet cu valoare 0, care poate fi obţinut de pe site-ul oficial al turneului, în luna ianuarie a anului viitor.

Reclamă

Cea mai recentă ediţie a Transylvania Open a avut loc în sala polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, între 3-11 februarie 2024. Meciurile s-au jucat indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis amenajate. În total, 32 de jucătoare au concurat la meciurile de simplu, şi 16 echipe la dublu, pentru 250 de puncte WTA şi premii în valoare de 250.000$. Câştigătoarea marelui trofeu din acest an a fost Karolina Pliskova, fost lider mondial şi cap de afiş al turneului din Cluj-Napoca. Ea a jucat finala cu Ana Bogdan, favorita numărul 8 a competiţiei.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:03

Cum au reacţionat jurnaliştii din Grecia după ce l-au văzut pe Gigi Becali cu preoţii în aeroport: „Şeful delegației”

13:55

Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”

13:42

VIDEOAdina Diaconu / Maria Xiao, OUT în optimile de finală de la China Smash 2024. Eşec în setul decisiv

13:05

Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?”

12:48

Un jucător de la Manchester City a fost arestat! Mijlocaşul de 40 de milioane de euro este acuzat de furt

12:45

VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și