Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit care sunt pasiunile sale "de bărbaţi". Care este "plăcerea vinovată" şi ce ia mereu cu ea când pleacă în deplasări

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 18:19

Simona Halep a dezvăluit care sunt pasiunile sale "de bărbaţi". Care este "plăcerea vinovată" şi ce ia mereu cu ea când pleacă în deplasări

Abaca Press / Szwarc Henri via Hepta

Simona Halep

Printre pasiunile Simonei Halep se numără maşinile, ceasurile şi pantofii sport. "Sunt pasiuni de bărbaţi", a glumit Simona Halep. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am pasiunea mașinilor, a ceasurilor, a pantofilor sport. Am multe perechi, niciodată n-am stat să le număr. Sunt pasiuni de bărbați. Ciocolata este plăcerea mea vinovată.

Îmi place să am grijă de tenul meu, mai ales că e mult praf pe teren. E nevoie de îngrijire atentă. Îmi place să merg la salon, să stau câte trei-patru ore. E relaxarea de care am nevoie”, a dezvăluit Simona Halep, pentru Aleph News.

De un an de zile, Simona Halep are o relaţie cu Toni Iuruc. Cei doi se înţeleg de minune şi şi-au făcut planuri de viitor. Simona Halep a dezvăluit şi cum relaţiona cu bărbaţii când nu avea iubit. 

 „Nu am primit cereri în căsătorie, poate una dacă îmi aduc bine aminte! Dar nu am fost atât de deschisă în sensul acesta ca să am conversații cu bărbați pe internet sau ceva de genul. Dar am fost o persoană deschisă atunci când am ieșit în public. Sunt foarte sociabilă și atunci când mă simt bine cu cineva este foarte ok”, a mărturisit Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep a dezvăluit şi obiectul de care nu se poate despărţi. ”Telefonul nu-mi lipsește niciodată, mai ales când sunt plecată, în deplasări e mereu cu mine”, a mai spus Simona Halep. 

Simona Halep a dezvăluit cel mai ascuns secret al său

Simona Halep a vorbit despre trăirile pe care le are atunci când se află pe teren. Marea noastră campioană a recunoscut că are parte şi de emoţii negative atunci când joacă tenis.

"Pe teren, eu le numesc emoții negative, care te încurcă. Îmi dau arsuri la stomac, mă simt rău, nu pot să mănânc, nu pot să beau prea bine, așa cum o fac normal. Atunci îmi dau seama că sunt emoții negative. Cele pozitive îmi dau adrenalină, îmi dau un boost de adrenalină.

Reclamă 4 / 0/3

Da, mi-au tremurat mâinile pe rachetă. Și mâinile, dar și picioarele. Ți se pare că nu mai poți să alergi, că nu mai ai coordonare. Te simți grea, ți se pare că nu mai ai viteză. Nu am scăpat de emoții negative și nu cred că voi scăpa vreodată", a mai spus Simona Halep. 

Recomandări
  • Simona Halep a vorbit despre pasiunile sale
  • Obiectul pe care îl ia cu ea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și