Închide meniul

Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru spitalele din București și Constanța. ”A venit din interior. Doctorii au nevoie de ajutor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2020, 19:07

Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru spitalele din București și Constanța. ”A venit din interior. Doctorii au nevoie de ajutor”

SportPictures / Sorin Pana via Hepta

Simona Halep se implică în lupta contra coronavirusului

”Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”, a spus Halep, la Digi Sport, într-un interviu acordat lui Gabriel Morariu. 

Simona Halep, șocată de apariția coronavirusului

Simona Halep a recunoscut că este șocată de criza prin care trece întreaga Planetă din cauza coronavirusului. La momentul redactării știrii, în România au fost declarate 5.990 de cazuri, dar și 290 de decese. 

"Nu am putut să-mi imaginez așa ceva niciodată. Nici prin cel mai greu vis pe care l-aș fi avut, să mă fi gândit că se poate să se oprească globul într-un așa mod. Pentru mine este un șoc, trebuie să recunosc, pentru că sunt destul de tânără și nu am prins prea multe greutăți.

Dar așa ceva e de domeniul fantasticului, ca toată lumea să stea închisă în case… E ceva wow! Și faptul că nu se mai călătorește, că totul e închis, e ceva incredibil", a spus Simona, în cadrul emisiunii Garantat 100% de la TVR.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și