Închide meniul

Simona Halep, a doua favorită la Madrid! Ce cotă a primit din partea specialiştilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2022, 14:57 / Actualizat: 20 februarie 2024, 18:04

Simona Halep, a doua favorită la Madrid! Ce cotă a primit din partea specialiştilor

Simona Halep, a doua favorită la Madrid

Profimedia Images

Simona Halep e a doua favorită a turneului de la Madrid. Conform caselor de pariuri, doar Paula Badosa are şanse mai mari la adjudecarea trofeului. Cele două se pot întâlni chiar în runda a doua a competiţiei de la Caja Magica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona are o cotă de 7.50 pentru a deveni pentru a treia oară campioană la Madrid, iar Badosa are cotă 7. Naomi Osaka (9), Maria Sakkari (9), Garbine Muguruza (10) şi Aryna Sabalenka (12) sunt şi ele printre favorite. Sorana Cîrstea are o cotă uriaşă – 200.

Simona Halep, a doua favorită la Madrid

Simona Halep se simte ca acasă la Madrid, acolo unde s-a impus în 2016 şi 2017, după finale cu Dominika Cibulkova, respectiv Kristina Mladenovic. Simo a mai pierdut şi de două ori în ultimul act, în 2014, cu Maria Sharapova, şi în 2019, cu Kiki Bertens.

În 2021, Simona Halep a fost învinsă încă din faza optimilor, de Elise Mertens, cu 4-6, 7-5, 7-5. Ea trecuse în primele două tururi de Sorribes Tormo şi Zheng.

Traseul virtual al lui Halep, la Madrid

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la turneul de la Madrid (26 aprilie – 8 mai). Jucătoarea nostră se va duela cu Shuai Zhang, ocupanta locului 40 în ierarhia WTA.

Reclamă

Cele două jucătoare s-au întâlnit de patru ori în carieră, trecându-şi în cont câte două victorii. Simo (21 WTA) s-a impus la Indian Wells 2012 şi Wimbledon 2019, în timp ce sportiva din China s-a revanşat la Australian Open 2016 şi la Beijing 2016.

Lucrurile se complică teribil pentru Simona Halep din turul secund, unde poate da peste favorita doi, Paula Badosa, cea care joacă în prima manşă cu Veronika Kudermetova.

În optimi, favorită să dea piept cu Halep este Cori Gauff, iar sferturile i-o pot scoate în cale pe Ons Jabeur. Mai departe, în semifinale, principalele adversare pot fi Aryba Sabalenka, Jelena Ostapenko, Karolina Pliskova sau Victoria Azarenka.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek s-a retras de la Madrid

Simona Halep are o şansă în plus la Madrid, după ce Iga Swiatek şi-a anunţat chiar miercuri retragerea. Poloneza şi-a motivat decizia prin faptul că nu vrea să rişte o accidentare. Simona şi Iga se puteau întâlni doar în finală.

„După mai multe săptămâni intense și câștigarea a 4 titlul la rând, este timpul să am grijă de brațul meu, care a fost obosit încă de la Miami și de care nu am putut avea grijă cum trebuie.

Am nevoie de o pauză pentru a-mi trata brațul. De aceea, din păcate, trebuie să mă retrag de la Madrid Open. Corpul meu are nevoie de odihnă. Îmi voi lua timp pentru a mă pregăti pentru turneele de la Roma și Paris. Ne vom revedea curând. Sper să joc la Madrid de multe ori în viitor. Abia aștept”, a scris Iga Swiatek pe Twitter.

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid

Simona Halep va participa la turneul de la Madrid, dar Ion Ţiriac nu mai este deţinătorul competiţiei de la Caja Magica. La începutul lunii aprilie, Ţiriac a vândut oficial turneul. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari.

Ion Țiriac a câștigat o sumă exorbitantă din vânzarea turneului de tenis de la Madrid. Omul de afaceri a finalizat tranzacția către americanii de la IMG în luna decembrie, iar între timp afacerea a fost confirmată oficial.

Potrivit hotnews.ro, Țiriac a încasat 360 de milioane de euro pentru cedarea licenței turneului din Spania. Miliardarul român va primi încă 30 de milioane de euro în următorii doi ani, conform tranzacției pe care a încheiat-o cu compania din SUA.

Reclamă

Inițial, în presă a apărut informația că Ion Țiriac va primi o sumă cuprinsă între 200 și 250 de milioane de euro. În cele din urmă, afaceristul român s-a ales cu o sumă mult mai mare pe care o va adăuga averii sale impresionante.

Recomandări
  • Simona Halep a câştigat de două ori turneul de la Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și