Închide meniul

Simona Halep a oferit prima reacție după verdictul de la TAS: „Abia aștept să mă întorc”

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 18:19

Reclamă
Simona Halep a oferit prima reacție după verdictul de la TAS: Abia aștept să mă întorc”

Simona Halep a oferit prima reacție după verdictul de la TAS. Care a fost mesajul dublei câștigătoare de Grand Slam.

Simona Halep / Profimedia

Simona Halep a oferit prima reacție după verdictul de la TAS. Jucătoarea noastră a vorbit despre viitor, după vestea imensă venită din Elveția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să îi reducă pedeapsa Simonei Halep la 9 luni. Inițial, jucătoarea din Constanța a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA, după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-dopping de la US Open 2022.

Simona Halep a oferit prima reacție după verdictul de la TAS

După verdictul de la TAS, Simona Halep a menționat că acuzațiile care i-au fost aduse au fost scandaloase și că a fost, întotdeauna, o sportivă curată.

„Simo” a ținut să le mulțumească avocaților care au făcut tot posibilul ca pedeapsa să îi fie redusă, dar și fanilor și sponsorilor, care au susținut-o în tot acest timp.

Totodată, fostul număr 1 WTA a menționat faptul că abia așteaptă să se întoarcă în circuit.

Reclamă

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea.

Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început, și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil.

Abia aștept să mă întorc în circuit”, a fost prima reacție a Simonei Halep, potrivit euronews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Primul turneu la care va participa Simona Halep după ce a scăpat de suspendare

Primul turneu la care va participa Simona Halep după ce a scăpat de suspendare este cel de la Stuttgart. Dubla câştigătoare de Grand Slam va reveni în circuit chiar pe suprafaţa ei favorită, zgura.

Competiţia din Germania se va desfăşura în perioada 15-21 aprilie 2024. La ultima ei vizită la Stuttgart, Simona s-a oprit în semifinale, unde a fost învinsă de Aryna Sabalenka. Aceasta este şi cea mai bună performanţă a ei la Stuttgart, una pe care a mai avut-o în 2015 şi 2017.

Înainte de Stuttgart, următorul turneu important din calendar este Miami (19-31 martie), dar wild-cardurile pentru competiţie au fost deja anunţate, astfel că Simo nu are şanse să ajungă la competiţia la care a prins semifinalele în 2015 şi 2019.

Pentru Simona, vor urma cele mai importante competiţii pe zgură, Madrid Open, Turneul de la Roma şi al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros.

Anunţul de la TAS a venit cu o reducere a pedepsei până la 9 luni. Cea iniţială fusese de nu mai puţin de patru ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și