Închide meniul

Ce urmează pentru Simona Halep, după eşecul fără drept de apel cu Anna Blinkova! Decizia luată de fostul lider WTA

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2024, 14:41

Reclamă
Ce urmează pentru Simona Halep, după eşecul fără drept de apel cu Anna Blinkova! Decizia luată de fostul lider WTA

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea de la Honk Kong 125 Open

Simona Halep, pe terenul de tenis / Profimediaimages

Iată ce urmează pentru Simona Halep, după eşecul fără drept de apel cu Anna Blinkova. Românca a fost eliminată în turul doi al turneului Hong Kong 125 Open. A pierdut cu scorul de 2-6, 1-6 disputa cu cea de-a şaptea favorită a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu mai pierduse din februarie 2021 la un asemenea scor. Pentru ajungerea în optimi la Hong Kong, fostul lider WTA a fost recompensată cu 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA.

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea de la Honk Kong 125 Open

Simona Halep va reveni pe teren tot în China, acolo unde va juca într-o competiţie mai importantă decât cea de acum. „Simo” a confirmat prezenţa tot la Hong Kong, dar într-un turneu de 250 de puncte.

Românca în vârstă de 33 de ani va participa la Hong Kong Tennis Open, care este programat în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie. Leylah Fernandez este campioana en-titre.

Simona Halep a trecut printr-o perioadă de coşmar şi a obţinut, în meciul cu Arina Rodionova, prima victorie după 777 de zile. Din păcate, cu Blinkova a reuşit să îşi treacă în cont numai trei game-uri. A cedat cu după numai o oră şi 7 minute.

Reclamă
Reclamă

A fost cea mai drastică înfrângere a Simonei după mai bine de trei ani şi jumătate. În luna februarie a anului 2021 pierdea cu exact acelaşi scor în faţa unei alte rusoaice, Ekaterina Alexandrova. Meciul se disputa la Gippsland Trophy din Melbourne.

Cea mai severă înfrângere din cariera profesionistă a Simonei Halep a venit pe 20 august 2017. Garbine Muguruza o învingea atunci la Cincinnati, cu 6-1, 6-0.

Simona Halep a urcat, de pe locul 1130 mondial, până pe poziţia a 879-a în ierarhia mondială. Are 26 de puncte WTA.

Reclamă

Anna Blinkova, copleșită de emoții după ce i-a cedat doar trei game-uri Simonei Halep

Anna Blinkova a oferit prima reacție, imediat după succesul obținut în meciul cu Simona Halep. Rusoaica era vizibil emoționată și a transmis că s-a pregătit intens pentru a o învinge pe româncă.

Blinkova a subliniat că a jucat împotriva unei mari campioane, iar victoria obținută este una dintre cele mai importante din întreaga ei carieră.

Am jucat cel mai bun tenis din viața mea, știam că joc împotriva unei campioane și m-am pregătit pentru meciul carierei. Iubesc orașul, am prieteni aici, și vreau să le mulțumesc tuturor. Știam că ea nu va face prea multe greșeli și am încercat să joc bine. M-am simțit din ce în ce mai bine pe teren, am lovit cu putere”, a declarat Anna Blinkova, după 6-2, 6-1 cu Simona Halep, conform site-ului WTA.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

17:03

Gică Hagi l-a mustrat pe Denis Alibec, după declaraţiile atacantului de la Farul: „Să se gândească la asta. Atunci o să câştigăm”

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:46

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

16:37

Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

16:26

Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței! Superstarul de la Real Madrid ratează duelurile cu Israel și Belgia

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și