Închide meniul

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-1 | „Simo” a „spulberat-o” pe americancă și s-a calificat în semifinale la Bad Homburg! Urmează duelul „de foc” cu Bianca Andreescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2022, 20:44

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-1 | „Simo a „spulberat-o pe americancă și s-a calificat în semifinale la Bad Homburg! Urmează duelul „de foc cu Bianca Andreescu

Simona Halep / Profimedia

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-1 | „Simo” a învins-o categoric pe sportiva din Statele Unite și s-a calificat în semifinale la Bad Homburg. Campioana noastră va lupta cu Bianca Andreescu pentru un loc în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a trecut fără emoții de Amanda Anisimova, în mai puțin de oră, și s-a calificat în penultimul act la turneul din Germania.

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-1 | „Simo” s-a calificat în semifinale la Bad Homburg

FINAL. Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-1. Sportiva noastră a învins-o fără drept de apel pe americancă și a obținut locul în semifinalele de la Bad Homburg. În penultimul act al turneului din Germania, „Simo” va da piept cu Bianca Andreescu. În sferturi, jucătoarea din Canada, cu origini românești, a eliminat-o pe Daria Kasatkina, scor 6-4, 6-1.

Update 20.35: Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 5-1. Simona s-a apropiat la un singur game de victorie.

Update 20.35: Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 4-1. Americanca câștigă primul game din setul secund.

Reclamă

Update 20.35: Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 4-0. Halep servește excelent și face încă un pas către calificarea în semifinale!

Update 20.27: „Simo”, de neoprit! Românca a câștigat un nou game pe serviciul americancei și conduce cu 3-0.

Update 20.23: Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 2-0. Simona face legea în meciul cu Anisimova! Jucătoarea noastră și-a făcut din nou serviciul și se îndreaptă către o victorie fantastică.

Reclamă 4 / 0/3

Update 20.19: Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 1-0. Sportiva din Constanța începe setul secund cu break.

Update 20.14: Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2. Campioana noastră a câștigat fără emoții primul set.

Update 20.08: „Simo” a făcut break-ul și va servi pentru set.

Update 20.08: Simona Halep – Amanda Anisimova 4-2. Cele două jucătoare și-au făcut serviciul.

Update 20.03: Simona Halep – Amanda Anisimova 3-1. „Simo” face spectacol total!

Update 19.57: Simona Halep – Amanda Anisimova 2-1. Sportiva din America reduce din diferenţă.

Update 19.53: Simona Halep – Amanda Anisimova 2-0. Campioana noastră câştigă un nou game.

Reclamă

Update 19.47: Simona Halep – Amanda Anisimova 1-0. Simona a început în forţă şi câştigă primul game!

Update: A început meciul!

Simona Halep se poate califica în semifinale la Bad Homburg, după ce săptămâna trecută a atins această fază în turneul de la Birmingham. Atunci, românca nu a reuşit să lupte pentru trofeu, fiind eliminată în penultimul act de Beatriz Haddad Maia.

Cu Amanda Anisimova, Halep se va afla la a treia confruntare directă. Cele două s-au întâlnit doi ani la rând la Roland Garros, împărţindu-şi victoriile. În 2019, când românca era campioană en-titre la turneul de la Paris, Anisimova o învingea în sferturi, cu sorul de 6-2, 6-4. Un an mai târziu, Simona Halep a învins-o clar în optimile aceluiaşi turneu, scor 6-0, 6-1, în mai puţin de o oră de joc.

Amanda Anisimova, locul 25 WTA, s-a calificat în sferturi la Bad Homburg, după ce a învins-o fără drept de apel pe Ann Li, scor 6-0, 6-2, în doar 52 de minute de joc.

Simona Halep dispută repetiţia finală la turneul de la Bad Homburg, înainte de a merge la Londra, pentru Wimbledon. Românca revine pe iarba de la All England Club, după trei ani, la ultima participare reuşind să cucerească trofeul, după o finală cu Serena Williams.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturi la Bad Homburg

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Tamara Zidansek, scor 6-0, 6-3, și s-a calificat în sferturi la Bad Homburg. Campioana noastră s-a arătat extrem de mulțumită de modul în care a abordat meciul din optimi, câștigat fără emoții după o oră și 6 minute.

Halep a declarat că stilul său agresiv a contat enorm în desfășurarea partidei cu Zidansek. Jucătoarea din Constanța avut un mesaj și pentru publicul care a susținut-o în confruntarea de miercuri.

Am jucat foarte agresiv, sunt fericită de modul în care am jucat. Mă bucur că mai joc cel puțin un meci aici. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit la meci, au creat o atmosferă superbă, e foarte plăcut să joci aici.”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Totodată, Simona Halep a vorbit şi despre următoarea partidă cu Amanda Anisimova.

„E un alt meci, am mai jucat cu ea de câteva ori, dar acum va fi pe iarbă, e diferit. Cu siguranță voi fi pregătită”, a mai spus Halep.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep, locul 19 WTA, a fost desemnată de oficialii turneului de la Wimbledon cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului. Sorana Cîrstea, ocupanta poziţiei 32 în clasamentul WTA, este cotată cu şansa 26 în turneul londonez.

Principala favorită la cucerirea trofeului de la Wimbledon este liderul mondial, Iga Swiatek, care se află într-o formă de senzaţie anul acesta. Cea de-a doua favorită este estonianca Anett Kontaveit, iar cea de-a treia Ons Jabeur, proaspăt câştigătoare la Berlin.

Pe tabloul masculin, principalul favorit rămâne Novak Djokovic, care a pierdut recent fotoliul de lider mondial. Rafael Nadal este favoritul 2, în timp ce starul în ascensiune, Carlos Alcaraz, este cotat cu a 5-a şansă.

De precizat este faptul că anul acesta nu se vor acorda puncte în turneul de la All England Club. Decizia vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal.

Recomandări
  • Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-1
  • „Simo” a „spulberat-o” pe americancă și s-a calificat în semifinale la Bad Homburg

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și