Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturi la Bad Homburg! Ce a spus despre viitoarea adversară, Amanda Anisimova

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 iunie 2022, 20:52

Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturi la Bad Homburg! Ce a spus despre viitoarea adversară, Amanda Anisimova

Simona Halep a oferit prima reacție după calificarea în sferturi la Bad Homburg

Simona Halep, în timpul turneului Bad Homburg / Profimedia

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Tamara Zidansek, scor 6-0, 6-3, și s-a calificat în sferturi la Bad Homburg. Campioana noastră s-a arătat extrem de mulțumită de modul în care a abordat meciul din optimi, câștigat fără emoții după o oră și 6 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a declarat că stilul său agresiv a contat enorm în desfășurarea partidei cu Zidansek. Jucătoarea din Constanța avut un mesaj și pentru publicul care a susținut-o în confruntarea de astăzi.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturi la Bad Homburg

„Am jucat foarte agresiv, sunt fericită de modul în care am jucat. Mă bucur că mai joc cel puțin un meci aici. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit la meci, au creat o atmosferă superbă, e foarte plăcut să joci aici.”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Simona Halep a vorbit și despre meciul din sferturi, unde o va întâlni pe Amanda Anisimova. La ultima confruntare directă, românca a învins-o fără drept de apel pe americancă, scor 6-0, 6-1, după numai 55 de minute.

„Simo” a dat uitării acea victorie răsunătoare, de la Roland Garros 2020, și spune că meciul de la Bad Homburg va fi „diferit”:

Reclamă

„E un alt meci, am mai jucat cu ea de câteva ori, dar acum va fi pe iarbă, e diferit. Cu siguranță voi fi pregătită”, a mai declarat campioana noastră.

În optimile, Anisimova a învins-o categoric pe Ann Li, scor 6-0, 6-2, după un joc care a durat numai 52 de minute.

Simona Halep a „spulberat-o” pe Anisimova la Roland Garros 2020

De-a lungul timpului, Simona Halep și Amanda Anisimova s-au mai întâlnit de două ori și și-au împărțit victoriile. Cele două s-au întâlnit prima oară în sferturile de la Roland Garros 2019, când americanca s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

„Simo” și-a luat revanșa un an mai târziu, tot la Roland Garros, însă în „16-imi”. Sportiva noastră n-a avut milă de Anisimova și a câștigat cu 6-0, 6-1, după 55 de minute.

„Am jucat foarte bine, am jucat exact ce trebuia. S-au schimbat lucrurile față de anul trecut, știam ce trebuie să fac ca să câștig în fața ei. Știam că trebuie să returnez bine. Am fost foarte încrezătoare pentru că lucrurile au mers bine la antrenament.

Cred că a fost cea mai bună decizie să nu merg la US Open, am stat acasă și m-am pregătit ca să fiu foarte puternică pe zgură. Îmi place să joc pe zgură și mă bucur să fiu la Roland Garros”, spunea Simona Halep, pentru eurosport.ro, după victoria din 2020.

După acea victorie răsunătoare, Simona Halep a fost eliminată în turul următor, de Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6. Ulterior, poloneza a câștigat marele trofeu de la Paris.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep, locul 19 WTA, a fost desemnată de oficialii turneului de la Wimbledon cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului. Sorana Cîrstea, ocupanta poziţiei 32 în clasamentul WTA, este cotată cu şansa 26 în turneul londonez.

Principala favorită la cucerirea trofeului de la Wimbledon este liderul mondial, Iga Swiatek, care se află într-o formă de senzaţie anul acesta. Cea de-a doua favorită este estonianca Anett Kontaveit, iar cea de-a treia Ons Jabeur, proaspăt câştigătoare la Berlin.

Pe tabloul masculin, principalul favorit rămâne Novak Djokovic, care a pierdut recent fotoliul de lider mondial. Rafael Nadal este favoritul 2, în timp ce starul în ascensiune, Carlos Alcaraz, este cotat cu a 5-a şansă.

Reclamă

De precizat este faptul că anul acesta nu se vor acorda puncte în turneul de la All England Club. Decizia vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și