Închide meniul

Simona Halep, apărată de americani în scandalul de dopaj: „Dintre toate jucătoarele, doar Simona poate fi capabilă să revină”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2023, 14:35

Simona Halep, apărată de americani în scandalul de dopaj: „Dintre toate jucătoarele, doar Simona poate fi capabilă să revină

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep este apărată de americani în scandalul de dopaj, care a scos-o din circuit din luna octombrie a anului trecut. ITIA a amânat din nou audierea Simonei, ce trebuia să aibă loc pe 28 mai. Asta pentru ca ambele acuzaţii să fie judecate împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la tennisworldusa.org o susţin pe Simona în lupta ei pentru a-şi demonstra nevinovăţia. Vineri, ITIA a confirmat că Simona Halep ”a fost acuzată de o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP)”.

Simona Halep, apărată de americani în scandalul de dopaj

„Cariera Simonei Halep este în pericol, dar ea are puterea să lupte. Totul a început la US Open. Cariera unei jucătoare puternice din România este supusă riscului. Suspendarea pentru dopaj, la care se adaugă şi noile acuzaţii, ar putea să reprezinte o lovitură dură pentru moralul oricărui jucător.

Dar este un singur lucru de spus. Simona este o luptătoare, un superstar, care a fost capabilă să treacă prin multe momente dificile. Aşa a păţit şi în înfrângerile din finalele de Grand Slam. Alte jucătoare poate nu aveau puterea să meargă apoi până la final.

Dar Simona a făcut asta. A câştigat Wimbledon şi Roland Garros, cele mai importante turnee din istoria tenisului. Dintr-o situaţie de acest gen, doar Simona poate fi capabilă să revină”, au scris americanii.

Reclamă

Simona Halep a răbufnit după ce ITIA a cerut amânarea procesului

Simona Halep a răbufnit după ce ITIA a cerut amânarea procesului. Simona Halep trebuia să fie audiată pe 28 mai, însă Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a cerut amânarea procesului.

Simona Halep a transmis un mesja fără precedent pe reţelele de socializare şi s-a arătat „şocată” de ultima veste.

„Sunt, încă o dată, extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp e ITIA, prin intermediul reprezentantului Nicole Sapstead, declara public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne implicată în așa fel încât angajamentul față de domnișoara Halep să fie unul empatic, eficient și într-o manieră rapidă’, în același timp cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea..pentru a treia oară.

Reclamă 4 / 0/3

În public ITIA anunță un lucru și în privat fac altceva, am cerut în mod repetat să fiu audiată, în timp ce ei au cerut amânare. Când se va opri? Întreb încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă. Un astfel de comportament este în opoziție față de drepturile mele. Simona”, a transmis Simona Halep pe reţelele de socializare.

Simona Halep, lovitură în scandalul de dopaj

Simona Halep, lovitură în scandalul de dopaj, după ce s-au găsit nereguli în paşaportul biologic şi a fost acuzată a doua oară că a încălcat regulamentul antidoping. Anunţul a fost făcut de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

„Înțelegem că anunțul de astăzi adaugă complexitate unei situații deja cunoscute. De la începutul acestui proces, ne-am hotărât să o tratăm pe doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă și oportună.

Desigur, apreciem că există un mare interes al mass-media în aceste cazuri. Ar fi nepotrivit ca noi să comentăm detaliile până la încheierea procesului, dar vom continua să colaborăm cu tribunalul independent Sport Resolutions și cu reprezentanții doamnei Halep cât mai rapid posibil”, a afirmat Nicole Sapstead, directorul anti-doping, potrivit site-ului oficial ITIA.

Recomandări
  • Simona Halep e suspendată din circuit din octombrie 2022

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și