Închide meniul

Simona Halep, aproape de o accidentare horror în meciul cu Danielle Collins! Momente tensionate cu arbitrul: „Uită-te la meci!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 mai 2022, 23:55 / Actualizat: 12 mai 2022, 1:25

Simona Halep, aproape de o accidentare horror în meciul cu Danielle Collins! Momente tensionate cu arbitrul: „Uită-te la meci!

Simona Halep a fost eliminată de la turneul de la Roma

SImona Halep, momente tensionate în partida cu Danielle Collins / Profimedia

Simona Halep, aproape de o accidentare horror în meciul cu Danielle Collins, din turul al doilea de la Roma. Sportiva româncă a alunecat pe zgură și și-a sucit glezna dreaptă. Simona Halep a pierdut partica cu Danielle Collins în două seturi, scor 6-6, 3-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul set, la scorul de 4-4 și 15-0 în favoarea americancei, Halep a căzut la pământ după ce și-a sucit glezna.

Simona Halep, aproape de o accidentare horror în meciul cu Dnaielle Collins, de la Roma

În primă fază, accidentarea a părut extrem de gravă, dar Simo s-a ridicat și a mers pe propriile picioare până la bancă.

Simona Halep a stat puțin la margine, apoi a revenit în teren, fără să dea semne de durere. Mai mult, Simo chiar a câștigat game-ul respectiv, arătând că meciul este departe de a fi încheiat.

Simona Halep și-a sucit glezna în timpul turneului de la Roma
Simona Halep, la un pas de o accidentare gravă

Simona Halep a avut „meciul său” și cu arbitrul de scaun. Campioana noastră a avut două schimburi de replici acide cu acesta, fiind nemulțumită de deciziile luate.

Reclamă

„Uită-te la meci! Nu suntem aici pentru opinii, trebui să respectăm regulile”, i-a transmis, la un moment dat, Simona Halep arbitrului.

Patrick Mouratoglou, cucerit de Simona Halep

Marele Patrick Mouratoglou (51 de ani) a fost cucerit de Simona Halep, locul 21 WTA. Fostul antrenor al Serenei Williams are doar cuvinte de laudă pentru campioana noastră, pe care o admira încă din perioada în care „Simo” avea dueluri de foc cu legendara jucătoare din America.

Simona Halep s-a pregătit din februarie la Academia Mouratoglou, iar, la 7 aprilie, reputatul antrenor francez a anunţat colaborarea cu jucătoarea română. Românca recunoaște că este deja o altă jucătoare pe teren, în timpul meciurilor și că a învățat să își controleze emoțiile.

Reclamă 4 / 0/3

„Ca de obicei, când este o colaborare nouă, vrei să vezi cum decurge, dacă există o încredere reciprocă, dacă este de succes. Este bine să ne oferim puțin timp. Dar până acum totul este excelent, din punctul meu de vedere. Sunt foarte fericit alături de Simona, o admir foarte mult, este incredibilă. Ce a realizat până acum este special, a fost lider mondial, a câștigat două turnee de Grand Slam. Simt că este extrem de motivată să revină la cel mai înalt nivel, apoi să realizeze lucruri mai bune decât în trecut, dacă este posibil. 

 M-am gândit, am luat legătura cu Simona și m-am gândit “Mi-aș dori să lucrez mai mult cu altă jucătoare decât cu ea?”. Răspunsul a fost că n-am găsit nicio altă jucătoare. Ulterior, n-a mai fost nicio discuție, pentru că nu voiam să mai fiu antrenor liber și nu am crezut că voi găsi o altă jucătoare încântătoare precum Simona.

Când era o adversară, am admirat-o foarte mult pe Simona. Era foarte greu de învins, datorită deplasării ei pe teren și datorită constanței în joc. Când Serena a jucat împotriva ei, știam că dacă nivelul de concentrare al Serenei scade foarte puțin, va avea imediat probleme. Simona a știut să-și utilizeze calitățile la maximum, nu mulți jucători pot reuși asta. Asta spune multe despre mentalitatea ei și despre conduita ei profesională”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Simona Halep, aproape de o accidentare horror în meciul cu Dnaielle Collins, de la Roma
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și