Închide meniul

Simona Halep aşteaptă duelurile tari cu noile senzaţii din tenisul feminin: „Să văd dacă pot face faţă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2022, 12:47

Simona Halep aşteaptă duelurile tari cu noile senzaţii din tenisul feminin: „Să văd dacă pot face faţă

Simona Halep aşteaptă duelurile tari cu noile senzaţii din tenisul feminin

Profimediaimages

„Cred că este diferit de acum cinci ani. Cred că este mai deschis şi adolescentele au putere suplimentară pentru a câştiga turneele mari. Este foarte greu de fiecare dată când joci. Primul tur, al doilea tur, semifinale, nivelul este destul de asemănător. Cred că este un lucru bun. Este un lucru pozitiv pentru tenis. Nu m-am uitat prea mult anul trecut din cauza accidentării, dar am văzut nişte rezultate. Va fi destul de interesant anul acesta. Aştept cu nerăbdare, să văd dacă pot face faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În antrenamente, sunt foarte bună. Câştig cateva seturi. Mă antrenez mai mult decât în mod normal. Pot să stau doua ore pe zi pe teren, ceea ce nu era uşor în trecut. Văd tenisul diferit în această etapă a vieţii mele şi este mai multă bucurie, aşa că sunt mai relaxată.

Simona Halep, despre obiectivele din 2022

Nu pun presiune pe mine, aşa că voi încerca să păstrez asta în timpul meciurilor, ceea ce nu este uşor, dar sunt aici doar pentru a-mi oferi cea mai bună şansă şi vom vedea cum va fi”, a declarat Halep.

Apoi jucătoarea română a vorbit şi despre obiectivul din 2022: „Revenirea în Top 10. Acesta este obiectivul principal, acesta este de fapt singurul obiectiv. Dar tot ceea ce vine împreună cu el este un bonus şi vom vedea. Dar accentul este să revenim în Top 10”.

Simona Halep, pregătită să facă spectacol la Melbourne

Simona Halep este pregătită pentru cele trei turnee la care va participa în Australia, două de pregătire şi primul Grand Slam al anului. Simo are amintiri plăcute de la Melbourne, acolo unde a jucat finala Australian Open, în 2018.

Reclamă

„E o plăcere să revin aici. Întotdeauna am jucat bine la Melbourne şi îmi place mult atmosfera. E o plăcere să fiu aici şi sper că voi juca un tenis foarte bun”, a spus Simona Halep, înainte de a debuta în 2022.

Simona Halep – Gabriela Ruse, posibil duel în turul 2, la Melbourne

În primul turneu de la Melbourne, Simona Halep va debuta împotriva unei jucătoare venite din calificări. Dacă va trece de primul tur, fostul lider mondial va evolua în runda a doua cu câştigătoarea meciului dintre Gabriela Ruse (87 WTA) şi sportiva australiană Arina Rodionova (152 WTA).

Tot la Melbourne Summer Set 1, Jaqueline Cristian, numărul 71 mondial, va evolua în primul tur cu estona Kaia Kanepi (73 WTA). Turneul de la Melbourne, de categorie WTA 250, se desfăşoară în perioada 4-9 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și