Închide meniul

Simona Halep, atacată „violent” de fiul unuia dintre cei mai mari tenismeni din istorie: „Trişorii scapă întotdeauna”

Reclamă

Publicat: 13 martie 2024, 12:30

Simona Halep, atacată „violent de fiul unuia dintre cei mai mari tenismeni din istorie: „Trişorii scapă întotdeauna

Simona Halep, atacată "violent" de fiul unuia dintre cei mai mari tenismeni din istorie

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a fost atacată „violent” de fiul unuia dintre cei mai mari tenismeni din istorie. Fiul lui Jimmy Connors a făcut declaraţii extrem de dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brett Connors a avut o reacţie şocantă după ce TAS a decis să îi reducă suspendarea Simonei Halep la numai 9 luni. În urma deciziei, românca va reveni pe teren. Primul turneu la care va participa este Miami Open.

Simona Halep, atacată „violent” de fiul unuia dintre cei mai mari tenismeni din istorie: „Trişorii scapă întotdeauna”

Un proverb vechi spune că trișorii scapă întotdeauna. Dacă ne uităm la istoria tenisului, numărul jucătorilor care au fost suspendați pentru dopaj este destul de mic.

Apoi, cei asociați cu aceste lucruri nu sunt nume mari în tenis. Da, una dintre acestea a fost Sharapova, poate și Halep.

Dar îmi spui că în tot sportul, cu toate aceste testări, sunt doar câțiva jucători care trișează?”, a declarat fiul lui Jimmy Connors, conform tennisuptodate.com.

Reclamă

Jimmy Connors a fost lider mondial timp de 269 de săptămâni în perioada 1974-1977. 160 dintre acestea au fost consecutive. El a cucerit 8 titluri de Grand Slam în carieră.

„Ca şi cum nu aş fi lipsit niciodată!” Simona Halep, primul antrenament la Miami! Când îşi va afla prima adversară

Simona Halep a efectuat primul antrenament la Miami, înainte de startul turneului. Românca a postat un filmuleţ, însoţit de un mesaj superb. Aceasta a transmis că s-a simţit de parcă nu ar fi plecat niciodată de pe terenul de tenis.

Turneul de 1000 de puncte WTA de la Miami va fi primul la care participă Simona Halep, după ce a câştigat procesul de dopaj. Competiţia se desfăşoară în perioada 17-31 martie.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a început deja antrenamentele la Miami. După ce a postat o fotografie din sala de forţă, românca a încărcat şi un filmuleţ de pe terenul de tenis, pe contul ei de Instagram.

„Se simte de parcă nu aş fi plecat niciodată. Prima zi de la întoarcere. Mulţumesc, Miami Open”, a fost mesajul postat de Simona Halep.

De asemenea, Simona Halep este însoţită la turneul de la Miami de Joao Monteiro şi de Sabin Topala. Fostul lider WTA a postat şi cu aceştia o fotografie, din prima zi de antrenamente de la Miami.

Simona Halep îşi află prima adversară la întoarcerea pe teren!

Simona Halep îşi va afla prima adversară de la Miami pe 17 martie, atunci când are loc tragerea la sorţi a tabloului principal feminin. Românca va lua startul în primul tur şi va evita capii de serie, care sunt direct calificaţi în turul secund.

Calificările pentru tabloul principal de la Miami încep în aceeaşi zi în care este şi tragerea la sorţi, pe 17 martie, iar pentru tabloul masculin, tragerea la sorţi va fi pe 18 martie.

Meciurile din primul tur de la Miami, de pe tabloul principal, se vor desfăşura pe 19 martie, cu o zi înainte să se dispute meciurile de pe tabloul masculin.

Simona Halep va bifa la Miami primul meci, după o pauză de un an şi jumătate. Ultimul turneu la care a participat românca, înainte de suspendarea pentru dopaj, a fost US Open 2022, atunci când era eliminată din primul tur.

Reclamă

Pentru participarea la Miami, Simona Halep a primit un wild card din partea organizatorilor, dat fiind faptul că aceasta este înafara clasamentului WTA. După turneul din Florida, românca va reveni în clasament, indiferent de rezultatele obţinute, deoarece simpla prezenţă pe tabloul principal le acordă sportivelor 30 puncte WTA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și