Închide meniul

„Ca şi cum nu aş fi lipsit niciodată!” Simona Halep, primul antrenament la Miami! Când îşi va afla prima adversară

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 18:56

„Ca şi cum nu aş fi lipsit niciodată! Simona Halep, primul antrenament la Miami! Când îşi va afla prima adversară

Simona Halep, primul antrenament la Miami

Simona Halep, la finalul unui meci la Miami/ Profimedia

Simona Halep a efectuat primul antrenament la Miami, înainte de startul turneului. Românca a postat un filmuleţ, însoţit de un mesaj superb. Aceasta a transmis că s-a simţit de parcă nu ar fi plecat niciodată de pe terenul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul de 1000 de puncte WTA de la Miami va fi primul la care participă Simona Halep, după ce a câştigat procesul de dopaj. Competiţia se desfăşoară în perioada 17-31 martie.

Simona Halep, primul antrenament la Miami

Simona Halep a început deja antrenamentele la Miami. După ce a postat o fotografie din sala de forţă, românca a încărcat şi un filmuleţ de pe terenul de tenis, pe contul ei de Instagram.

„Se simte de parcă nu aş fi plecat niciodată. Prima zi de la întoarcere. Mulţumesc, Miami Open”, a fost mesajul postat de Simona Halep.

Simona Halep, primul antrenament la Miami
Simona Halep, primul antrenament la Miami/ Instagram

De asemenea, Simona Halep este însoţită la turneul de la Miami de Joao Monteiro şi de Sabin Topala. Fostul lider WTA a postat şi cu aceştia o fotografie, din prima zi de antrenamente de la Miami.

Reclamă

Simona Halep îşi va afla prima adversară de la Miami pe 17 martie, atunci când are loc tragerea la sorţi a tabloului principal feminin. Românca va lua startul în primul tur şi va evita capii de serie, care sunt direct calificaţi în turul secund.

Calificările pentru tabloul principal de la Miami încep în aceeaşi zi în care este şi tragerea la sorţi, pe 17 martie, iar pentru tabloul masculin, tragerea la sorţi va fi pe 18 martie.

Meciurile din primul tur de la Miami, de pe tabloul principal, se vor desfăşura pe 19 martie, cu o zi înainte să se dispute meciurile de pe tabloul masculin.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep va bifa la Miami primul meci, după o pauză de un an şi jumătate. Ultimul turneu la care a participat românca, înainte de suspendarea pentru dopaj, a fost US Open 2022, atunci când era eliminată din primul tur.

Pentru participarea la Miami, Simona Halep a primit un wild card din partea organizatorilor, dat fiind faptul că aceasta este înafara clasamentului WTA. După turneul din Florida, românca va reveni în clasament, indiferent de rezultatele obţinute, deoarece simpla prezenţă pe tabloul principal le acordă sportivelor 30 puncte WTA.

Simona Halep a anunţat principalul obiectiv la revenirea în tenis

Simona Halep a anunţat principalul obiectiv la revenirea în tenis. Halep a plecat la Miami pentru a juca primul meci oficial după un an şi jumătate. Ultima dată, Halep a jucat tenis tot în SUA, la US Open.

Simona Halep a anunţat că marele său obiectiv la revenirea în tenis este să obţină calificarea la Jocurile Olimpice. Totuşi, românca a admis că acesta este un obiectiv greu de atins.

„Vreau să văd cum mă simt prima dată la întoarcerea pe teren. Îmi doresc să fiu la Jocurile Olimpice și voi face tot ceea ce trebuie ca să pot să mă calific, însă sunt șanse destul de minime. I-am spus lui Horia Tecău că ne întâlnim la Miami și discutăm.

Am deja un an și jumătate de când nu joc meci oficial, e greu să-mi dau cu părerea, după o să-mi setez obiective. Vreau să văd cum e la turneu și după o să mă gândesc la alte wild-card-uri. Vreau să iau săptămână cu săptămână. Da, tot timpul m-au susținut românii, îi aștept cu mare drag„, a spus Simona Halep la plecarea spre Miami.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și