Închide meniul

Simona Halep – Cristina Bucșa 6-3, 7-5. „Simo” s-a calificat în turul secund la Washington

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2022, 20:25 / Actualizat: 10 ianuarie 2024, 21:44

Simona Halep – Cristina Bucșa 6-3, 7-5. „Simo s-a calificat în turul secund la Washington

Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Simona Halep – Cristina Bucșa 6-3, 7-5. Românca s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Washington.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a avut nevoie de puțin peste o oră ca să acceadă în turul secund la turneul de la Washington, dotat cu premii totale în valoare de 251.750 de dolari.

Simona Halep – Cristina Bucșa 6-3, 7-5

Update 20.30: Game, set, meci! Simona Halep s-a calificat în turul secund la Washington.

Update 20.15: Cristina Bucșă face 4-5 și se menține în meci.

Update 20.05: Simona Halep își face serviciul și se apropie la două game-uri de calificarea în turul 2!

Reclamă

Update 19.46: „Simo” a reușit break-ul în debutul setului secund!

Update 19.40: Simona Halep își adjudecă primul set, cu 6-3.

Update 19.30: Simona preia controlul meciului și conduce cu 5-2.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.23: Jucătoarea cu origini moldovenești își face serviciul și egalează situația pe tabelă.

Update 19.18: Bucșa face rebreak-ul și câștigă primul său game al meciului.

Update 19.14: Halep face break-ul!

Update 19.10: „Simo” câștigă primul game al partidei.

Update 19.07: A început meciul din SUA, cu Simona Halep la serviciu!

Update 19.00: Cele două jucătoare au ieșit la încălzire!

În runda inaugurală, „Simo” va da piept cu jucătoarea din Spania, cu origini în Republica Moldova, Cristina Bucșa. Va fi primul duel direct dintre cele două sportive.

Reclamă

Tânăra de 24 de ani a fost nevoită să treacă de două tururi de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal de la Washington. Mai întâi, Bucșa a învins-o pe Kimberly Birrell, scor 6-3, 3-6, 7-5, apoi a eliminat-o pe Caty McNally, scor 1-6, 6-4, 7-5.

Simona Halep va începe aventura de la Washington în primul tur, după aproape o lună de pauză. Ultima apariție a jucătoarei din Constanța a avut loc în semifinalele Wimbledon, unde a fost învinsă de viitoarea campioană, Elena Rybakina, scor 3-6, 3-6.

Simona Halep a mai participat la turneul de la Washington în 2017, când a fost eliminată de Ekaterina Makarova în sferturile de finală.

Câți bani poate câștiga Simona Halep la turneul de la Washington

Premiile totale puse la bătaie de organizatori sunt de puțin peste 250.000 de dolari. O sumă decentă, în comparație cu alte turnee din circuitul WTA. La Wimbledon, spre exemplu, anul acesta s-au oferit premii record, în valoare de peste 40 de milioane de lire sterline.

Astfel, la Washington, dacă va trece de primul tur, Simona Halep va încasa 2835 de dolari, pentru turul secund, 4100, iar pentru turul trei, 6200. Premiile vor crește din faza semifinalelor, unde pentru o calificare, Simo va încasa 11.000 de dolari. Dacă va ajunge în ultimul act, românca va primi un cec de aproape 20.000 de dolari, iar dacă va triumfa în turneul din SUA, va încasa 33.200 de dolari.

Simona Halep se află pe locul trei, în ceea ce privește banii adunați de-a lungul timpului, doar din tenis. 39.633.297 de dolari este suma câștigată de româncă pe parcursul carierei de jucătoare profesionistă, fiind depășită doar de Serena și Venus Williams.

Halep este încântată de stilul pe care i l-a adus Patrick Moratoglu și spune că principalul său obiectiv este câștigarea US Open.

”Mă simt bine. Am sentimentul plăcut de la Wimbledon. M-am odihnit, m-am antrenat din greu. Nu știu cum o să fie, este un nou sezon, pe hard, așa că o să văd acolo.

Obiectivul principal este US Open. Da, este un obiectiv (n.r. – să câștige un Grand Slam pe hard) foarte mare. Nu știu dacă se va îndeplini, dar o să dau tot ce am mai bun, de fiecare dată când intru pe teren”, susține Halep.

Recomandări
  • Simona Halep – Cristina Bucșa LIVE TEXT
  • Campioana noastră debutează la turneul de la Washington

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și