Închide meniul

Câți bani poate câștiga Simona Halep la turneul Citi Open. Românca este printre favoritele competiției din Washington

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2022, 14:19

Câți bani poate câștiga Simona Halep la turneul Citi Open. Românca este printre favoritele competiției din Washington

Simona Halep luptă pentru calificarea în sferturile Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Hepta

Simona Halep se pregătește de debutul la turneul Citi Open. Competiția este de categorie WTA250, iar premiile puse la bătaie de organizatori sunt modice, în comparație cu alte turnee din circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va reveni pe teren, după eliminarea suferită în semifinalele Wimbledon 2022. Românca va lua startul la competiția din Washington, ce se desfășoară în perioada 30 iuli – 7 august. Fostul lider WTA a mai participat la Citi Open în 2017.

Câți bani poate câștiga Simona Halep la Citi Open

Premiile totale puse la bătaie de organizatori sunt de puțin peste 250.000 de dolari. O sumă decentă, în comparație cu alte turnee din circuitul WTA. La Wimbledon, spre exemplu, anul acesta s-au oferit premii record, în valoare de peste 40 de milioane de lire sterline.

Astfel, la Citi Open, dacă va trece de primul tur, Simona Halep va încasa 2835 de dolari, pentru turul secund, 4100, iar pentru turul trei, 6200. Premiile vor crește din faza semifinalelor, unde pentru o calificare, Simo va încasa 11.000 de dolari. Dacă va ajunge în ultimul act, românca va primi un ce de aproape 20.000 de dolari, iar dacă va triumfa în turneul de la Washington, Halep va câștiga 33.200 de dolari.

Simona Halep se află pe locul trei, în ceea ce privește banii adunați de-a lungul timpului, doar din tenis. 39.633.297 de dolari este suma câștigată de româncă pe parcursul carierei de jucătoare profesionistă, fiind depășită doar de Serena și Venus Williams.

Reclamă

Simona Halep și-a aflat posibilele adversare de la Citi Open

Simona Halep are parte de un traseu facil, în primele tururi la Citi Open. În prima rundă, românca se duelează cu o jucătoare venită din calificări, iar în turul secund ar putea da piept cu învingătoarea dintre Madison Brengle și Anna Kalinskaya.

Ulterior, în sferturi, fostul lider WTA se poate confrunta cu Kaia Kanepi, favorita 6 a turneului, Harriet Dart sau Lin Zhu. În semifinale, Halep ar putea da peste Jessica Pegula, Daria Saville sau Venus Williams.

Dacă va ajunge până în ultimul act, Simona Halep ar putea da piept cu Emma Răducanu, Victoria Azarenka sau Elise Mertens.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep este a patra favorită la Citi Open, după Jessica Pegula, Emma Răducanu și Leylah Fernandez. Printre capii de serie de la turneul din capitala SUA se remarcă și Victoria Azarenka și Elise Mertens.

Simona Halep vrea să cucerească America! ”Obiectivul principal este US Open!”

Halep este încântată de stilul pe care i l-a adus Patrick Moratoglu și spune că principalul său obiectiv este câștigarea US Open.

”Mă simt bine. Am sentimentul plăcut de la Wimbledon. M-am odihnit, m-am antrenat din greu. Nu știu cum o să fie, este un nou sezon, pe hard, așa că o să văd acolo.

Obiectivul principal este US Open. Da, este un obiectiv (n.r. – să câștige un Grand Slam pe hard) foarte mare. Nu știu dacă se va îndeplini, dar o să dau tot ce am mai bun, de fiecare dată când intru pe teren”, susține Halep.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și