Închide meniul

Simona Halep – Danielle Collins 6-2, 4-6, 4-6. Simo a revenit pe teren după trei luni, dar a fost învinsă la Montreal. Meci dramatic de aproape trei ore

Reclamă

Publicat: 12 august 2021, 5:05 / Actualizat: 14 august 2021, 11:53

Simona Halep – Danielle Collins 6-2, 4-6, 4-6. Simo a revenit pe teren după trei luni, dar a fost învinsă la Montreal. Meci dramatic de aproape trei ore

Simona Halep, în meciul cu Danielle Collins din turul 2 de la Montreal

Profimedia

LIVE SCORE Simona Halep – Danielle Collins 6-2, 4-6, 4-6

Update: Final de meci după 2 ore și 55 de minute. Halep este eliminată dramatic din turul 2 de la Montreal. Ea a salvat 4 mingi de meci. Collins a ajuns la 12 victorii la rând în circuitul WTA. Ea a izbucnit în lacrimi și a spus că nu a vrut să abandoneze, deși a avut dureri mari la piciorul stâng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Collins câștigă la zero și are 5-4.

Update: Halep a dus scorul la 4-4. Cahill i-a aplaudat asul cu care a închis game-ul.

Update: „Gândește, gândește!”, strigă Simona, după un punct pierdut. Collins a făcut 4-3.

Update: Avem din nou egalitate, 3-3, și al patrulea break la rând.

Reclamă

Update: Arbitrul a trecut cu vederea faptul că Danielle Collins a revenit pe teren cu peste un minut întârziere. Ea are un bandaj pe coapsa piciorului stâng.

Update: Collins a mers până la urmă, din nou, la vestiare. Timpul alocat time-out-ului medical a expirat, dar americanca a întârziat să revină pe teren.

Update: Break, după break, după break! Halep are 3-2! Adversara a solicitat din nou intervenția medicului, de data aceasta pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Collins face 2-2, deși Halep a salvat o minge de break. Americanca a primit îngrijiri medicale la vestiare înaintea setului decisiv.

Update: Simo face break în debutul setului decisiv după un game în care Collins s-a apărat eroic: 2-1. Se joacă deja de peste 2 ore.

Update: „Magia de la Montreal”, se mândresc organizatorii turneului.

Update: Simona strigă de nervi, după ce a ratat o șansă de break în primul game al setului decisiv.

Update: Collins menține avantajul și egalează situația la seturi: 6-4, în 51 de minute.

Reclamă

Update: Americanca are din nou un break în față: 4-2.

Update: Halep a fost condusă cu 2-0, dar a revenit spectaculos și a reușit să egaleze.

Update: Simo a reușit una dintre cele mai frumoase lovituri, după ce a urcat la fileu.

Update: Simona a câștigat primul set cu 6-2, în 46 de minute. „Aducând puterea”, a scris WTA pe contul de Twitter.

Știrea inițială

Simona Halep joacă primul meci după accidentarea la gambă suferită la Roma. În mai, ea a făcut o dublă ruptură musculară și a ratat principalele obiective ale sezonului: Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Simona Halep, primul meci după trei luni

Halep a primit un wild card și a intrat direct în turul secund la Montreal. Adversară îi este Danielle Collins, americanca de pe locul 28 mondial.

Aceasta vine după o serie de 11 victorii la rând. În vârstă de 27 de ani, mai tânără cu doi ani decât Halep, Collins a mai înfruntat-o pe Simo în 2014, când a cedat cu 2-1 la seturi în primul tur de la US Open.

Simona Halep se teme de o nouă accidentare

Halep a recunoscut înaintea debutului la Montreal că se teme să nu aibă din nou probleme medicale.

„Da, sunt puţin îngrijorată de această accidentare, deoarece a fost foarte profundă şi este foarte periculos să recidiveze repede dacă ceva nu merge bine în joc. Dar mă simt complet recuperată. Sunt încrezătoare că mă voi simţi bine, dar trebuie să joc mai întâi un meci înainte să pot spune mai multe. (…) Este foarte greu să am vreo aşteptare cu privire la acest turneu. Vreau doar să rămân sănătoasă”, a spus Halep în presa din Canada.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și