Închide meniul

Simona Halep, detalii despre România, pentru CNN: ”Izolarea a fost foarte strictă aici, în România. Am avut militari pe străzi”

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2020, 13:21

Simona Halep, detalii despre România, pentru CNN: ”Izolarea a fost foarte strictă aici, în România. Am avut militari pe străzi”

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep se implică în lupta contra coronavirusului

  • Simona Halep nu a ieșit din casă de la începutul pandemiei de Covid-19
  • Campioana noastră a donat 30.000 de euro pentru autorități
  • Simona speră să mai joace tenis în 2020

”Nu am ieșit deloc. Sunt cu siguranță o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Izolarea a fost foarte strictă aici, în România. Am avut militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară. Încerc să nu privesc prea mult la TV sau să citesc prea multe știri deoarece mi se pare foarte îngrijorător. Prefer să mă concentrez în a ajuta, unde pot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că dacă jucăm din nou tenis în septembrie am câștigat deja, pentru că înseamnă că amenințarea virusului se va termina. Putem visa doar să jucăm un Grand Slam în acest moment, aștept cu nerăbdare să joc, dacă putem. Este ciudat să nu știm când vom putea juca din nou turnee. Pe ce suprafață vom juca? În ce țară? Nu există răspunsuri în acest moment, așa că este dificil să planifici înainte”, a spus Halep, la CNN.  

Simona Halep luptă împotriva Covid-19

Simona Halep a dezvăluit câți bani a donat în lupta contra Covid-19. 30.000 de euro este suma prin care a ales să ajute autoritățile din România.

Reclamă

”Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior”, spunea Simona, cu ceva timp în urmă. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”