Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, detalii în premieră despre procesul de la tribunalul Sports Resolutions : „Am primit o veste de la avocatul meu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 august 2023, 18:15

Reclamă
Simona Halep, detalii în premieră despre procesul de la tribunalul Sports Resolutions : „Am primit o veste de la avocatul meu!

Lovitură financiară de proporţii primită de Simona Halep

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a oferit detalii în premieră despre procesul de la tribunalul Sports Resolutions. Fostul lider WTA a precizat că ar fi trebuit să primească o primă decizie în cel mult 3 săptămâni, dar verdictul judecătorilor continuă să se lase aşteptat. „Simo” a venit cu detalii din culise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a dezvăluit că avocatul său i-a transmis că nu se va anunţa nicio decizie până la finalul acestei luni. Jucătoarea în vârstă de 31 de ani mai are de aşteptat. Totul după ce a fost audiată încă din luna iunie!

Simona Halep, detalii în premieră despre procesul de la tribunalul Sports Resolutions

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros asigură că a avut o echipă de avocaţi „extraordinară” şi că nu îşi explică de ce este ţinută atât de mult în afara competiţiilor. Ultima veste primită nu este deloc una încurajatoare.

A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară împreună cu toți experții pe care i-am avut. Avocații, de asemenea, a fost și Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard (n.r. Jacobs) din America. Au fost puternici și apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai ușor când spui adevărul și am simțit că totul o să fie bine.

Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte știu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni și nu am primit absolut nicio știre despre decizie. M-am antrenat din greu, am și postat pe rețelele media pentru că am vrut să împărtășesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată și că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede.

Reclamă

Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie. Sunt foarte dezamăgită de acest lucru. Este aproape imposibil să stai să aștepți atât de mult pentru o decizie, dar așa cum am spus nu am ce să fac prea multe și va trebui să aștept„, a transmis Simona Halep în exclusivitate pentru eurosport.ro.

Simona Halep a ratat şi prezenţa la US Open! Deşi, iniţial, Halep a fost inclusă pe lista preliminară a participantelor la al patrulea turneu de Grand Slam al anului, românca nu va putea participa din cauza suspendării provizorie în scandalul de dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

Simona nu a mai jucat de un an în circuitul profesionist şi a ajuns pe locul 1140 în clasamentul WTA. Dubla câştigătoare de Grand Slam tocmai a coborât 562 de locuri, după decizia celor de la ITIA de a o suspenda temporar din circuitul profesionist.

Boris Becker, scenariu teribil după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open

Boris Becker a anunţat un scenariu teribil după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023. Suspendată provizoriu pentru dopaj, românca nu a mai jucat tenis de mai bine de un an şi s-a prăbuşit în clasamentul WTA.

Fostul „copil de suflet” al lui Ion Ţiriac se teme că Simona Halep are cariera încheiată. În luna septembrie, Halep va împlini 32 de ani!

Este o decizie foarte proastă. Simona este suficient de în vârstă pentru a accepta fiecare decizie. Nu mai are 25 de ani și fiecare an în care nu îi este permis să joace este unul pierdut. La un moment dat, va ajunge în punctul în care nici nu trebuie să se mai întrebe dacă mai poate să joace, pentru că va fi prea bătrână pentru a mai face asta”, a spus Boris Becker la podcastul Das Gelbe vom Ball.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și