Închide meniul

Boris Becker, scenariu teribil după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open: „Va fi prea bătrână pentru a mai face asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2023, 12:28

Reclamă
Boris Becker, scenariu teribil după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open: „Va fi prea bătrână pentru a mai face asta!

Boris Becker, scenariu teribil după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Boris Becker a anunţat un scenariu teribil după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023. Suspendată provizoriu pentru dopaj, românca nu a mai jucat tenis de mai bine de un an şi s-a prăbuşit în clasamentul WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare jucător de tenis, câştigător al şase turnee de Grand Slam, nu îşi explică cum ar mai putea românca să revină în circuit. „Simo” aşteaptă verdictul în proces, dar răspunsul celor de la Sport Resolutions întârzie.

Boris Becker, scenariu teribil după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open

Fostul „copil de suflet” al lui Ion Ţiriac se teme că Simona Halep are cariera încheiată. În luna septembrie, Halep va împlini 32 de ani!

Este o decizie foarte proastă. Simona este suficient de în vârstă pentru a accepta fiecare decizie. Nu mai are 25 de ani și fiecare an în care nu îi este permis să joace este unul pierdut. La un moment dat, va ajunge în punctul în care nici nu trebuie să se mai întrebe dacă mai poate să joace, pentru că va fi prea bătrână pentru a mai face asta”, a spus Boris Becker la podcastul Das Gelbe vom Ball.

Simona Halep a fost audiată, la finalul lunii iunie, la tribunalul de la Londra. Fostul lider mondial nu a primit încă decizia tribunalului sportiv Sport Resolutions, astfel că organizatorii nu au putut-o include pe lista jucătoarelor care primesc un wild-card.

Reclamă

Potrivit Regulamentului de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open, din cauza suspendării temporare, în momentul tragerii la sorți pentru meciurile din calificări.

Taylor Townsend ajunge pe tabloul principal”, au anunţat organizatorii de la US Open.

Simona Halep, pe locul 1140 în clasamentul WTA

Simona Halep nu a mai jucat de un an în circuitul profesionist şi a ajuns pe locul 1140 în clasamentul WTA. Dubla câştigătoare de Grand Slam a coborât 562 de locuri, în această săptămână, după decizia celor de la ITIA de a o suspenda temporar din circuitul profesionist.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep mai are în acest moment doar 10 puncte, iar, în locul ei, în postura de prima rachetă a României se află Sorana Cîrstea, cea care ocupă locul 30, cu 1405 puncte.

După o cădere de un loc, Irina Begu este pe 40, cu 1197 puncte. Pe locul 59 se menţine Ana Bigdan, cu 952 de puncte. Jaqueline Cristian este pe locul 100, după o urcare de două locuri, cu 711 puncte.

Lider continuă să fie poloneza Iga Swiatek, cu 9955 de puncte, urmată de belarusa Arina Sabalenka, cu 8746 de puncte, şi de americanca Jessica Pegula, cu 5945 de puncte.

Ilie Năstase, convins că Simona Halep poate reveni în circuit

Ilie Năstase nu se teme şi e convins că Halep poate reveni. „Nasty” a declarat că Halep este tânără, şi în continuare se antrenează din plin pentru o eventuală revenire pe terenul de tenis, astfel că suspendarea primită în luna octombrie nu reprezintă sfârşitul.

Eu nu ştiu mare lucru, ce ştiţi dumneavoastră ştiu şi eu. Trebuie aşteptat, să vedem ce decizie iau şi dacă se mai poate face ceva cu avocaţii, nu ştiu. Dacă are şanse de revenire? Nu mai contează, domnule, ea a fost numărul 1 mondial şi dacă numărul 500 bate astăzi pe numărul 1 mondial nu se supără nimeni, să ştiţi.

Eu cred că are şanse să revină în circuit pentru că este tânără, am văzut că a rămas în contact cu tenisul, nu a plecat pe munte undeva, să rămână închisă. În niciun caz nu este sfârşitul carierei pentru ea”, a declarat Ilie Năstase, pentru agerpres.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și