Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri despre calvarul prin care a trecut Darren Cahill: ”Nu știu cum s-a descurcat, pentru că nu vreau nici să îmi imaginez cum ar fi să stau 14 zile într-o cameră fără fereastră”

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2022, 8:44

Simona Halep, dezvăluiri despre calvarul prin care a trecut Darren Cahill: ”Nu știu cum s-a descurcat, pentru că nu vreau nici să îmi imaginez cum ar fi să stau 14 zile într-o cameră fără fereastră”

Darren Cahill urmărește un antrenament

Darren Cahill este fostul antrenor al Simonei Halep / Profimedia Images

  • Simona Halep, detalii despre Darren Cahill
  • Australianul a luat o pauză de antrenorat

Simona Halep a vorbit deschis despre situația prin care trece Darren Cahill, fostul ei antrenor. Cei doi s-au întâlnit la Australian Open, iar ”Simo” i-a transmis de pe atunci că are nevoie de odihnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, despre Darren Cahill: ”Nu vreau nici să îmi imaginez cum ar fi să stau 14 zile într-o cameră fără fereastră”

”A fost cel mai dificil lucru, să călătorești și să stai în bulă, la turnee. El era în cea mai dificilă situație. A trebuit să stea atât de mult timp în carantină. Nu știu cum s-a descurcat, pentru că nu vreau nici să îmi imaginez cum ar fi să stau 14 zile într-o cameră fără fereastră pe care să o poți deschide, să stai fără aer curat.

Am simțit anul trecut că s-a chinuit cu asta. Când l-am văzut în Australia, la începutul anului, i-am spus că are nevoie de odihnă și nu m-a ascultat. E puternic și va reveni curând, dar are nevoie de timp liber alături de familie și să se bucure de viață. Mi-a părut rău când am citit mesajul lui, dar este un om bun și sunt sigură că va fi curând bine”, a spus Simona, la conferința de presă.

Reclamă

Darren Cahill nu o mai antrenează pe Amanda Anisimova

Darren Cahill a venit cu lămuriri după ce a încetat să mai fie antrenorul Amandei Anisimova. Mâna celui care a pregătit-o pe Simona Halep începuse să se vadă în colaborarea dintre cei doi. Jucătoarea de 20 de ani a început anul cu opt victorii consecutive, care i-au adus un titlu, Melbourne Summer Set 2, dar și optimi la Australian Open 2022, unde a învins-o pe Naomi Osaka.

„Vreau să vă ofer o scurtă explicaţie despre evenimentele de la Indian Wells. Am ajuns în SUA cu aproximativ trei zile înainte de a merge la Indian Wells şi nu m-am simţit bine. După cea de-a doua zi pe teren cu Amanda, mi-am dat seama rapid că nu aveam cum să fac faţă şi să-i acord atenţia şi grija necesare pentru a-mi face treaba de antrenor în mod corespunzător.

Reclamă

Nu este uşor de explicat, dar de când am ieşit din carantină forţată de 28 de zile, la sfârşitul anului trecut, în Australia, am avut probleme să merg. Asta s-a întâmplat şi în urma carantinei de 14 zile înainte de Australian Open în 2021, urmată de nouă luni petrecute în străinătate, din cauza restricţiilor noastre la frontieră şi a regulilor de carantină. După ce am petrecut 28 de zile analizând şi criticând fiecare mişcare de antrenor, meci şi punct din 2021, mintea mea era epuizată.

Chiar şi la Australian Open, anul acesta, am tras de mine, ceea ce este neobişnuit în cazul meu când vine vorba de tenis, deoarece de obicei este o simplă bucurie să fac ceea ce fac.

După AO, am crezut sincer că sunt puţin moale şi am crezut că trebuie să mă forţez pentru a-mi reveni. Practic, mă scutur, ajung la Indian Wells şi Miami, două evenimente grozave, şi mintea şi corpul îşi revin puternic. Din păcate, nu eram nici pe departe aproape de aşa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Ce i-a transmis Darren Cahill tinerei Amanda Anisimova

Am vorbit pe larg cu Amanda despre asta a doua zi şi îi mulţumesc că a înţeles că trebuie să am grijă de mine. De asemenea, m-am oferit să rămân şi să continui să o ajut pe ea şi echipa ei în aceste săptămâni ca prieten şi ca persoană care are o încredere enormă în ea şi viitorul ei pe un teren de tenis.

E important, de asemenea, că Hleb Maslau a fost cu noi la Indian Wells şi el este un motiv important pentru care Amanda a jucat atât de strălucit în Australia, după ce a făcut cea mai mare parte a muncii de antrenor înaintea sezonului, la Miami. Alături de antrenorul ei Rob Brandsma, este pe mâini excelente.

Sunt conştient că lupta mea păleşte în comparaţie cu suferinţa cauzată de Covid – şi acum de războiul din Ucraina – şi gândurile mele continuă să fie la cei afectaţi. Mulţumesc pentru sprijinul primit şi ne vedem la Wimbledon cu minunata mea echipă ESPN, dacă nu înainte„, a scris el pe Instagram.

Darren Cahill, sfaturi pentru Simona Halep

Simona Halep a declarat că Darren Cahill a fost un antrenor extrem de important pentru cariera sa, subliniind că acesta a sfătuit-o să meargă la academia lui Patrick Mouratoglu.

„Am un antrenor şi un sparring-partner de la Patrick. Darren (n.r. – Darren Cahill – fostul antrenor) m-a convins să merg la academia Mouratoglou, îl respectă foarte mult pe Patrick. Mi-a spus că ar fi cea mai bună alegere pentru mine, pentru că este destul de aproape de casă.

A fost o săptămână minunată acolo, m-am simţit foarte bine. A fost important să merg acolo, a fost minunat acolo, erau copii, atmosfera a fost frumoasă, un vibe bun. Este şi aproape de România, un zbor de două ore. Morgan (n.r. – Bourbon, noul antrenor cu care colaborează) este un tip bun, ştie tenis, ştie ce face, lucrăm doar de o săptămână. El se adaptează la mine, eu ascult când îmi spune ceva„, a precizat Halep înainte să ia startul la Indian Wells.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”