Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute pentru a deveni campioană: „Este presiune când e vorba de banii familiei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2022, 16:34

Simona Halep, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute pentru a deveni campioană: „Este presiune când e vorba de banii familiei!

Simona Halep, dezvăluiri despre sacrificiile făcute

Simona Halep, la Roland Garros / Profimedia

Simona Halep a făcut dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute pentru a deveni campioană. „Simo” este una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis, însă începutul a fost unul extrem de greu pentru sportiva din Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Halep a depăşit-o pe rusoaica Maria Sharapova în clasamentul all time al premiilor obţinute din tenis. Românca are acum aproape 39 de milioane de dolari câştigaţi în carieră şi este depăşită numai surorile Williams. Serena (94.518.971 de dolari) şi Venus (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Simona Halep, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute pentru a deveni campioană

Simona Halep a avut doar cuvinte de laudă la adresa părinţilor ei, Stere şi Tania. Aceştia au investit sume mari pentru ca fiica lor să facă performanţă în tenis. Astfel, Simona a simţit presiunea în mai multe momente de la începutul carierei.

„Am primit totul de la părinţii mei. Nu a fost deloc uşor. Nu e niciodată uşor când ai presiune. E vorba de banii familiei. Acum sunt şi mai satisfăcută că am făcut totul împreună”, a dezvăluit Simona Halep, potrivit The Guardian.

Simona Halep, prima reacție după ce s-a retras de la Bad Homburg

Simona Halep a oferit prima reacție după ce s-a retras de la Bad Homburg, unde urma să joace în semifinale, cu Bianca Andreescu.

Reclamă

Campioana noastră a explicat că problemele apărute la mușchii gâtului, în această dimineață, au împiedicat-o să dispute duelul cu jucătoarea din Canada, cu origini românești.

“Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi, înaintea meciului din semifinale. Dar, din păcate, m-am trezit în această dimineață cu gâtul blocat, iar acest lucru nu îmi permite să evoluez la capacitatea mea cea mai bună. M-am simțit excelent aici, la Bad Homburg, mi-a plăcut foarte mult să joc aici.

Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru un astfel de eveniment minunat, unul dintre cele mai bune la care am participat. M-au făcut să mă simt ca acasă și mi-au pus la dispoziție cele mai bune condiții de joc. Să văd o arenă centrală arhiplină tot timpul este ceva unic, iar publicul a fost extrem de respectuos și fantastic cu mine. Ne revedem curând!”, a scris Simona Halep, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022

Au fost publicate cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022, după ce a avut loc tragerea la sorți și s-a aflat tabloul principal. Simona Halep va porni cu șansa a 4-a la Grand Slam-ul de la All England. Iga Swiatek este marea favorită din Marea Britanie.

Wimbledon 2022 se va desfășura în perioada 27 iunie – 10 iulie, iar cele mai tari meciuri, inclusiv cele ale româncelor, vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Simona Halep va juca în primul tur de la Wimbledon 2022 cu Karolina Muchova. Alte 6 românce sunt prezente pe tabloul principal: Sorana Cîrstea, Irina Begu, Elena Ruse, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan și Irina Bara. În urma tragerii la sorți de la All England, bookmakerii au stabilit cotele pentru câștigarea grandiosului trofeu, atât pe tabloul feminin, cât și pe cel masculin.

La fete, liderul mondial Iga Swiatek va porni ca principală favorită, cu o cotă de 2,78. Podiumul este completat de Ons Jabeur (8) și Cori Gauff (12). Simona Halep este românca cotată cu cele mai mari șanse la câștigarea Wimbledon, cu o cotă de 14. Sportiva din Constanța este urmată în topul cotelor de Serena Williams (16), care își pregătește o revenire de senzație în circuit, după o absență de un an.

Halep a mai câștigat o dată prestigiosul turneu, în 2019, după ce a învins-o în finală chiar pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022, la feminin:

Iga Swiatek – 2,78
Ons Jabeur – 8
Cori Gauff – 12
Simona Halep – 14
Serena Williams – 16
Beatriz Haddad Maia – 20
Belinda Bencic – 20
Maria Sakkari – 20
Bianca Andreescu – 22
Jelena Ostapenko – 22
Karolina Pliskova – 25
Angelique Kerber – 25

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și