Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după ce s-a retras de la Bad Homburg: “M-am trezit cu gâtul blocat”. Anunțul campioanei noastre

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iunie 2022, 13:42

Simona Halep, prima reacție după ce s-a retras de la Bad Homburg: “M-am trezit cu gâtul blocat”. Anunțul campioanei noastre

Simona Halep a coborât pe locul 20 WTA.

Simona Halep, după o înfrângere / Profimedia Images

Simona Halep a oferit prima reacție după ce s-a retras de la Bad Homburg, unde urma să joace în semifinale, cu Bianca Andreescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana noastră a explicat că problemele apărute la mușchii gâtului, în această dimineață, au împiedicat-o să dispute duelul cu jucătoarea din Canada, cu origini românești.

Simona Halep, prima reacție după ce s-a retras de la Bad Homburg

“Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi, înaintea meciului din semifinale. Dar, din păcate, m-am trezit în această dimineață cu gâtul blocat, iar acest lucru nu îmi permite să evoluez la capacitatea mea cea mai bună. M-am simțit excelent aici, la Bad Homburg, mi-a plăcut foarte mult să joc aici.

Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru un astfel de eveniment minunat, unul dintre cele mai bune la care am participat. M-au făcut să mă simt ca acasă și mi-au pus la dispoziție cele mai bune condiții de joc. Să văd o arenă centrală arhiplină tot timpul este ceva unic, iar publicul a fost extrem de respectuos și fantastic cu mine. Ne revedem curând!”, a scris Simona Halep, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep s-a retras înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu

Simona Halep s-a retras de la turneul de 250 de puncte de la Bad Homburg. Simo era calificată în semifinale, şi urma să dispute penultimul act cu Bianca Andreescu.

Simona Halep a acuzat o accidentare la gât, motiv pentru care a luat decizia de a se retrage de la Bad Homburg. Simo se pregăteşte de Wimbledon, turneu ce va debuta luni, 27 iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a luat decizia de a se retrage de la turneul unde era calificată în semifinale. Astfel, Bianca Andreescu, jucătoarea pe care Halep ar fi trebuit să o înfrunte în penultimul act, se va duela pentru trofeu cu învingătoarea partidei Alize Cornet – Caroline Garcia.

Simona Halep şi Bianca Andreescu se mai întâlniseră o singură dată, la Turneul Campioanelor. Atunci, Halep s-a impus în 3 seturi. Pentru Simona Halep urmează turneul de la Wimbledon, acolo unde şi-a aflat prima adversară.

Simona Halep – Karolina Muchova, în primul tur de la Wimbledon 2022

Simona Halep se va duela cu Karolina Muchova în primul tur de la Wimbledon 2022.

Muchova are 25 de ani şi este ocupanta locului 82 WTA şi vine după o primă jumătate de sezon modestă. Cea mai bună performanţă este turul 3 de la Roland Garros şi Miami.

La Wimbledon, Muchova a atins în două rânduri faza sferturilor. Ultima oară, chiar anul trecut, când a fost învinsă de Angelique Kerber, după ce le-a eliminat Zhang, Giorgi, Pavlyuchenkova şi Badosa.

Simona Halep este pe jumătatea superioară de tablou a turneului de la Wimbledon, alături de liderul mondial Iga Swiatek. Halep o poate întâlni pe Paula Badosa în optimi, iar în sferturi poate da peste finalista de anul trecut, Karolina Pliskova.

Totodată, Simona Halep se află pe aceeaşi parte de tablou cu Garbine Muguruza şi Coco Gauff, două dintre favoritele turneului.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și