Închide meniul

Simona Halep, discuţie aprinsă cu arbitrul de scaun: „Eşti de acord cu mine sau nu?”. Ce s-a întâmplat în meciul cu Alize Cornet

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2022, 14:47

Reclamă
Simona Halep, discuţie aprinsă cu arbitrul de scaun: „Eşti de acord cu mine sau nu?. Ce s-a întâmplat în meciul cu Alize Cornet

Simona Halep s-a contrat cu arbitrul de scaun

Simona Halep, nervoasă în timpul unui meci / Profimedia Images

Simona Halep, discuţie aprinsă cu arbitrul de scaun. Campioana noastră a reuşit să câştige primul set al meciului cu Alize Cornet, din primul tur al turneului de la Roma, dar a fost şi un moment tensionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 5-3, 30-30, între Simona şi arbitrul de scaun a avut loc o discuţie prelungită, după ce acesta i-a acordat corect un punct lui Alize Cornet.

Simona Halep, discuţie aprinsă cu arbitrul de scaun

Simona Halep: „A strigat out înainte”
Arbitrul de scaun: „Ai intervenit, ai şters urma. Ştiu că ai fost acolo, înţeleg!”
Simona Halep: „A spus înainte, eu am atins mingea! A anunţat că e out înainte să ating mingea. Eşti de acord cu mine sau nu?”
Arbitrul de scaun: „Nu sunt de acord!”

Simona Halep a trimis mingea în fileu după un schimb prelungit, iar imediat după ce a lovit mingea, arbitrul de linie a strigat „OUT” la mingea trimisă de Cornet. Fiind sigură că decizia e corectă, Halep a şters urma.

Arbitrul de scaun a intervenit şi a susţinut că mingea trimisă de Cornet a prins linia, dar şi că Halep nu a fost influenţată de strigătul arbitrului de linie, cara a venit după lovitura Simonei. Şi reluările i-au dat dreptate acestuia.

Reclamă

Un alt moment de nervozitate al Simonei Halep a venit în setul secund, atunci când a greşit o minge şi a lovit cu racheta de zgură în mai mult rânduri, până s-a calmat. Ulterior, ea a reuşit să facă breakul.

Simona Halep – Alize Cornet 1-4 la „directe”

Alize Cornet este una din puținele jucătoare care o domină pe Simona Halep la capitolul întâlniri directe. Franțuzoaica de 32 de ani s-a impus în patru din cele cinci meciuri, câștigând și singura întâlnire pe zgură dintre cele două, la Madrid 2015.

Cornet a mai învins-o pe Halep la Monterrey 2011, Dubai 2014 și Australian Open 2022. Singura victorie a lui Halep a venit în 2013, la Turneul Campioanelor, unde Simo s-a impus cu 6-4, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Alize Cornet a bătut-o pe Simona Halep, la începutul acestui an, la Australian Open, cu 6-4, 3-6, 6-4, după un meci istovitor pentru cele două. La final, sportiva din Franța a plâns pe teren, ea calificându-se pentru prima oară în sferturile de finală ale unui Grand Slam, după 63 de încercări.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și