Închide meniul

Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are

Dan Roșu Publicat: 17 octombrie 2024, 8:34

Reclamă
Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are

Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025

Simona Halep, în timpul unui meci - Profimedia Images

Simona Halep este a cincea favorită a bookmakerilor la câştigarea Roland Garros 2025. Decizia specialiştilor surprinde, dacă ţinem cont de locul ocupat de Simo în clasamentul WTA (876), dar şi de faptul că Halep a jucat doar patru meciuri de la revenirea după suspendarea de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep are o cotă de 18 la adjudecarea trofeului de la Roland Garros. Ar fi al doilea pentru ea, după cel câştigat în 2018, primul de Grand Slam al carierei campioanei de 33 de ani.

Simona Halep, a cincea favorită la Roland Garros 2025

Simona este depăşită la capitolul favorite la Roland Garros doar de patru jucătoare. Iga Swiatek (2) porneşte cu prima şansă, fiind urmată de Aryna Sabalenka (6), Coco Gauff (12) şi Elena Rybakina (12).

În opinia bookmakerilor, Halep are şanse mai mari de a câştiga Openul francez decât Ons Jabuer, Karolina Muchova, Naomi Osaka, Jessica Pegula, Maria Sakkari, Jelena Ostapenko sau Jasmine Paolini.

Ce urmează pentru Simona Halep, în 2024

Până la Roland Garros, Simona Halep se concentrează pe turneele la care mai joacă în acest sezon, primul de la revenire. „Simo” a confirmat prezenţa tot la Hong Kong, dar într-un turneu de 250 de puncte.

Reclamă
Reclamă

Românca în vârstă de 33 de ani va participa la Hong Kong Tennis Open, care este programat în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie. Leylah Fernandez este campioana en-titre.

Simona Halep a trecut printr-o perioadă de coşmar şi a obţinut, în meciul cu Arina Rodionova, prima victorie după 777 de zile. Din păcate, în al doilea meci de la Hong Kong, cu Blinkova a reuşit să îşi treacă în cont numai trei game-uri. A cedat cu după numai o oră şi 7 minute.

A fost cea mai drastică înfrângere a Simonei după mai bine de trei ani şi jumătate. În luna februarie a anului 2021 pierdea cu exact acelaşi scor în faţa unei alte rusoaice, Ekaterina Alexandrova. Meciul se disputa la Gippsland Trophy din Melbourne.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 4 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 5 Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei 6 Mihai Stoica nu s-a abținut, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua la România U21 – Elveția U21: „Nu știe nimeni unde este!”
Citește și