Închide meniul

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu! Ce cotă are la câștigarea turneului de la Bad Homburg

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 iunie 2022, 9:19

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu! Ce cotă are la câștigarea turneului de la Bad Homburg

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu

Simona Halep, la Bad Hamburg / Profimedia Images

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu. Forma sportivei noastre i-a convins pe bookmakeri, care o văd pe Simo cu prima șansă la calificarea în finala de la Bad Homburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, pentru o victorie în duelul cu Andreescu, Simona are o cotă de 1.55. De partea cealaltă, Bianca e cotată cu 2.80 pentru accederea în ultimul act de la Bad Homburg. Halep – Andreescu se joacă azi, de la ora 15:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu

De altfel, Simona Halep este cea care a câștigat singura întâlnire directă dintre cele două. S-a întâmplat la Masters Cup 2019, acolo unde românca de 30 de ani s-a impus în trei seturi, 3-6, 7-6, 6-3.

Mai mult, înaintea fazei semifinalelor, Simona Halep este considerată favorită și la adjudecarea titlului de campioană, având o cotă de 1.90 pentru al doilea turneu pe care Simo l-ar putea câștiga în 2022.

Bianca Andreescu are o cotă de 3.75, iar Alize Cornet (5.50) și Caroline Garcia (6.50) sunt văzute cu șanse mici de a triumfa la Bad Homburg.

Reclamă

Ce spune Simona Halep de meciul cu Bianca Andreescu

Halep a vorbit și despre duelul „de foc” cu Bianca Andreescu, din penultimul act de la Bad Homburg. „Simo” este sigură că va avea parte de o misiune complicată împotriva jucătoarei din Canada, cu origini românești.

”Va fi un meci dificil (n.r. – cu Bianca Andreescu), sunt sigură. Știu la ce să mă aștept. Dar e un meci diferit, pe iarbă. Vreau să mă bucur de această victorie și apoi să mă pregătesc pentru meciul cu Bianca”, a spus Simona Halep, după victoria cu Amanda Anisimova, pentru digisport.ro.

În sferturile turneului din Germania, Bianca Andreescu s-a distrat cu Daria Kasatkina, scor 6-4, 6-1, şi s-a calificat în penultimul act al competiţiei. Meciul din semifinale va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În cealaltă semifinală de la Bad Homburg se vor lupta Alize Cornet și Caroline Garcia.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și