Închide meniul

Simona Halep, favorită la câştigarea Wimbledon 2022! Ce cotă a ajuns să aibă Simo la trofeul de la All England Club

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 8:52

Simona Halep, favorită la câştigarea Wimbledon 2022! Ce cotă a ajuns să aibă Simo la trofeul de la All England Club

Simona Halep, favorită la câştigarea Wimbledon 2022

Simona Halep, pe Terenul Central de la Wimbledon / Profimedia Images

  • Simona Halep este favorită la câştigarea turneului de la Wimbledon
  • Halep este singura jucătoare rămasă în turneu cu un Grand Slam câştigat

Simona Halep este favorită la câştigarea Wimbledon 2022. Simo i-a convins pe bookmakeri după evoluţia stelară din meciul cu Paula Badosa, din optimile de finală de la All England Club, câştigat cu 6-1, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Simona Halep are în acest moment o cotă de 3 la câştigarea trofeului de la Wimbledon. Ons Jabeur, pe care Simo o poate întâlni abia în finală, are şi ea tot cotă 3. Amanda Anisimova, cea cu care românca se duelează în sferturile de finală, are cotă 7.

Simona Halep este favorită la câştigarea Wimbledon 2022

Elena Rybakina (9), Jule Niemeier (12), Marie Bouzkova (15), Ajla Tomljanovic (18) şi Tatjana Maria (25) sunt celelalte jucătoare rămase în cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Reclamă

Înaintea competiţiei londoneze, Iga Swiatek (2.50) era principala favorită la adjudecarea trofeului, iar Simona Halep are a treia la acest capitol, cu o cotă de 14 pentru al treilea titlu de Grand Slam al carierei.

Un alt avantaj al Simonei Halep este cel al experienţei. Românca de 30 de ani este singura din cele 8 jucătoare rămase în turneu care a câştigat cel puţin un Grand Slam (Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019).

Reclamă

Sferturile de finală de la Wimbledon

Simona Halep, gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon

Simona Halep e gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon. Pentru un loc în semifinale, „Simo” va da în sferturile de finală peste Amanda Anisimova. Campioana noastră este gata să facă un nou meci mare.

„A fost un meci grozav și sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat. Este întotdeauna o plăcere să mă întorc pe terenul central. Să joci împotriva ei (n.r. Paula Badosa) nu este niciodată ușor. Am fost foarte concentrată și am jucat bine. Cred că munca este foarte importantă pentru a putea juca bine. Am muncit foarte mult în ultimele două, trei luni. Sunt foarte fericită cu tot ce am făcut. De aceea încep să joc din ce în ce mai bine. Am primit încrederea. Chiar simt că acesta este jocul meu. Mă împing să o fac cât mai mult posibil. Vreau să mă îmbunătățesc încă. Așa că aștept cu nerăbdare să lucrez mai mult și să o pot face mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Înseamnă foarte mult că mă întorc în sferturi de finală după ce m-am chinuit atât de mult cu accidentările și cu încrederea în sine. Dar, așa cum am spus, muncesc din greu în fiecare zi. Simt că dacă fac asta, voi fi și mai bună. De fapt, sunt foarte mulțumită de felul în care joc. Sunt cu adevărat încrezătoare. Este o plăcere să fiu în pe teren. Cred că asta mă ajută foarte mult să pot face cel mai bun tenis al meu. Și totul vine împreună. Mă simt puternică fizic. Mă simt, foarte bine, psihic. Deci cred că totul se conjugă. Simt că am putere pe teren. Așa că simt că – cum ar trebui să spun – mă simt bine să joc tenis și mă simt bine să fiu pe teren. Cred că asta mă ajută să cred mai mult și să pot face cel mai bun tenis al meu.

Simona Halep: „Acel meci a fost o partidă grozavă pentru mine”

Dar, da, a început cu accidentarea, așa că nu am putut juca trei, patru luni. Apoi mi-am pierdut și încrederea, credința că pot fi din nou bună ca să revin în top. Și m-am luptat, o perioadă lungă. Dar acum a trecut. Sunt aici, joc bine. Mă simt bine pe teren. Deci acesta este cel mai important lucru și vreau doar să mă concentrez pe asta. Va fi un alt meci. Desigur, acel meci a fost o partidă grozavă pentru mine. Dar mă aștept la un sfert dur. Sunt aici să joc așa cum am făcut azi, să mă concentrez pe ce fac eu. Sunt sigură că pot juca din nou un tenis bun. Dar va fi o mare provocare. Sunt sferturi de finală la Wimbledon. Sunt pregătită pentru asta și aștept cu nerăbdare.

Sunt destul de emotivă ca persoană. O iau 100%. Sunt cu adevărat fericită. Mă bucur de acest timp. Mă bucur de ceea ce se întâmplă acum. Dar, după cum am spus, repet, cu munca ești capabilă să faci orice. Respect modul în care am vorbit cu antrenorul meu și am calea decisă să o facem. Așa că mă concentrez doar pe asta. Mă împing să fac totul într-un mod corect. Da, pur și simplu mă bucur. Este foarte bine să fii, înapoi, în sferturi. Iarba nu este o suprafață ușoară și trebuie să te conectezi cu adevărat cu ea. Trebuie să te obișnuiești. Îmi place pentru că e rapidă, cred. Îl simt. Mă simt stabilă pe picioare. Picioarele mele sunt destul de puternice pentru această suprafață. Da, îmi place pentru că cred că e teren iute. Da, instinctual vine din mine. Este o suprafață bună pentru mine. Simt că jocul meu se potrivește pe iarbă”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie