Închide meniul

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 6-2 | „Simo”, prestaţie de vis la Wimbledon 2022! Campioana noastră s-a calificat în sferturi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2022, 19:10 / Actualizat: 8 ianuarie 2024, 18:37

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 6-2 | „Simo, prestaţie de vis la Wimbledon 2022! Campioana noastră s-a calificat în sferturi

Simona Halep luptă pentru calificarea în sferturile Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Hepta

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 6-2. Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a învins-o pe Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA) în optimile de la Wimbledon 2022, scor 6-1, 6-2. Meciul campioanei noastre a putut fi urmărit în format LIVE TEXT, pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioană la Wimbledon în 2019, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2022, după o victorie spectaculoasă. „Simo” a învins-o pe Paula Badosa în doar 59 de minute de joc.

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 6-2 LIVE TEXT. Campioana noastră s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2022

Update 20:15: Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 6-2. Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2022, după o victorie fantastică în faţa Paulei Badosa.

Update 20:11: Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 5-2. Simona Halep este la doar un game distanţă de sferturile Wimbledon 2022.

Reclamă

Update 20:10: Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 4-2. Românca face break în setul secund şi se apropie de calificarea în sferturi.

Update 20:05: Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 3-2. „Simo” conduce în setul secund, după un nou serviciu solid.

Update 20:01: Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 2-2. Iberica îşi face serviciul cu dificultate.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19:52: Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 2-1. Românca îşi face serviciul, după ce salvează o minge de break a adversarei.

Update 19:45 Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 1-1. Paula Badosa îşi face şi ea serviciul şi egalează.

Update 19:42: Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 1-0. Halep îşi face serviciul în debutul setului secund.

Update 19:41: Începe setul secund, cu Simona Halep la serviciu.

Update 19:38: Simona Halep – Paula Badosa 6-1. Simona Halep câştigă primul set al întâlnirii din optimi.

Update 19:34: Simona Halep – Paula Badosa 5-1. „Simo” este la doar un game distanţă de câştigarea primului set.

Update 19:31: Simona Halep – Paula Badosa 4-1. Halep face un nou break, de data aceasta la 0.

Reclamă

Update 19:29: Simona Halep – Paula Badosa 3-1. Românca îşi consolidează break-ul.

Update 19:23: Simona Halep – Paula Badosa 2-1. „Simo” face break în debutul meciului.

Update 19:20: Simona Halep – Paula Badosa 1-1. „Simo” egalează, după un game de serviciu solid.

Update 19:18: Simona Halep – Paula Badosa 0-1. Iberica îşi face serviciul în debutul partidei.

Update 19:15: Începe partida, cu Paula Badosa la serviciu.

Update 19.10: Cele două jucătoare au intrat pe teren, iar meciul va începe în scurt timp!

Simona Halep și Paula Badosa s-au mai întâlnit o singură dată până acum, chiar în acest an. „Simo” a învins-o fără drept de apel pe jucătoarea iberică pe zgura de la Madrid, în minimum de seturi, scor 6-3, 6-1.

Cele două jucătoare au reușit un parcurs imaculat până acum, la Wimbledon 2022. Pe drumul către optimi, Simona Halep și Paula Badosa n-au cedat vreun set.

În primele 3 tururi, Simona a trecut de Karolina Muchova (6-3, 6-2), Kirsten Flipkens (7-5, 6-4) și Magdalena Frech (6-4, 6-1). De cealaltă parte, Badosa le-a învins pe Louisa Chirico (6-2, 6-1), Irina Bara (6-3, 6-2) și Petra Kvitova (7-5, 7-6).

Întâlnirea dintre Simona Halep şi Paula Badosa este programată a doua pe terenul central, în jurul orei 17.30, ora României. Duelul va avea loc după meciul dintre Kyrgios și Nakashima.

Simona Halep este văzută drept favorită destul de clară în partidă cu Paula Badosa. Bookmakerii au cotat-o cu 1.53 pentru un succes în optimile de la Wimbledon. De cealaltă parte, pentru a se impune în faţa Simonei, iberica are cota 2.50.

Ce au spus Simona Halep și adversara sa înaintea duelului de la Wimbledon 2022

„E un meci greu cu siguranță. Va fi o provocare pentru mine și vreau doar să joc așa cum am jucat și la Madrid contra lui Badosa. Nu contează rezultatul, ce contează e să joc așa cum vreau”, a spus Simona Halep, potrivit eurosport.ro.

„Am o parte de tablou foarte grea. Este ca și cum aș avea în față campioane de Grand Slam în fiecare meci. Dar totuși, îmi plac astfel de jocuri. Am întâlnit-o pe Simona la Madrid. Cred că a jucat incredibil în acel meci. Sper că nu va mai juca așa împotriva mea și aici. Cred că îi place să joace împotriva mea, cred îi convine jocul meu”, a declarat Paula Badosa, pentru sursa citată anterior.

Simona Halep și-a făcut o scurtă autocaracterizare, în care a precizat că pasiunea uriașă reprezintă catalizatorul din jocul său. În plus, campioana noastră a dezvăluit că a trecut peste problemele de încredere și este extrem de motivată la fiecare meci:

„Sunt bucuroasă, evident, că sunt în a doua săptămână. Cred că a fost o primă săptămână foarte bună, am jucat bine, sunt mulțumită de felul în care am jucat, dar știu că pot să fac mai bine. Și în fiecare zi îmi împing limita să fiu mai agresivă și să joc mai ofensiv. Asta îmi spune și antrenorul, că îi place cum joc.

Poate și pasiunea mea pentru tenis, faptul că la fiecare punct ba mă enervez, ba mă bucur, am multe stări și multe emoții, poate și asta. Dar, din punctul meu de vedere, cred că am un tenis frumos din punct de vedere tehnic. Adică loviturile sunt curate, sunt frumoase, poate asta-i ceva care îi bucură pe oameni. Dar e greu să răspund.

Am încercat să cer mai mult de la mine, să joc ce am vrut să joc, și să dau tot ce am mai bun în fiecare zi. Nu am avut semne de întrebare despre acest turneu, pentru că știam că dacă muncesc din greu și fac ce am de făcut, o să fie bine. Așa că sunt bucuroasă de cum a decurs săptămâna asta. Am jucat un tenis bun. Privesc înainte către săptămâna a doua și să încerc să mă îmbunătățesc de la o zi la alta.

În ultima vreme am avut ceva probleme cu încrederea, dar e normal după ce anul trecut n-am câștigat prea mult. Dar, din nou, felul în care am muncit m-a făcut să mă simt mai bine. Simt că fizic sunt puternică, eu mă simt puternică, mă simt unde trebuie să fiu. Nu mai sunt îngrijorată în ceea ce privește accidentările. Iar tenisul va veni. Dacă fac în fiecare zi ce trebuie să fac, sunt foarte încrezătoare că o să joc acel tenis de la cel mai înalt nivel”, a mai declarat Simona Halep, citată de eurosport.ro.

Traseul virtual al Simonei Halep, până în finala Wimbledon 2022

După rezultatele surprinzătoare din turul 3 de la Wimbledon, Simona Halep a devenit cea de-a doua favorită la câştigarea titlului la Londra. Casele de pariuri îi acordă cota 5.00, în timp ce Ons Jabeur, locul 2 WTA, este principala favorită, şi are cota 3.10.

Astfel, dacă va trece de Paula Badosa, Simona Halep nu va putea întâlni o jucătoare mai bine clasată decât ea, până în finală.

Recomandări
  • Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2022
  • Românca a învins-o pe Paula Badosa, scor 6-1, 6-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și