Închide meniul

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-3, 6-2. Prima reacţie a Simonei, după victoria cu conaţionala sa: „Un meci dificil, este o luptătoare fantastică!”. Ce a deranjat-o: „E plictisitor!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2022, 21:10 / Actualizat: 30 martie 2023, 17:46

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-3, 6-2. Prima reacţie a Simonei, după victoria cu conaţionala sa: „Un meci dificil, este o luptătoare fantastică!. Ce a deranjat-o: „E plictisitor!

Simona Halep - Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Profimedia

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-3, 6-2. Simo a învins-o pe conaţionala Gabriela Ruse în două seturi, scor 6-3, 6-2, şi se pregăteşte pentru duelul cu Ons Jabeur, din sferturile turneului de la Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a jucat excelent şi nu i-a oferit prea multe șanse Gabrielei Ruse. Halep a servit foarte bine și a controlat, în cea mai mare parte, duelul din turul 2 de la Dubai.

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-3, 6-2. Simo s-a impus în duelul 100% românesc din turul 2 de la Dubai

Simo a avut numai cuvinte frumoase la adresa Gabrielei, pe care a descris-o drept „o luptătoare fantastică”. Halep se pregăteşte acum pentru duelul din sferturi, cu Ons Jabeur, pe care a mai întâlnit-o de două ori de-a lungul timpului. Ultima oară s-a întâmplat chiar la turneul de la Dubai, în 2020.

„A fost un meci dificil, mai ales că s-a jucat târziu. Am așteptat mult. Gabriela este o luptătoare fantastică, lovește foarte bine și nu este ușor să joci contra ei. Dar am mai jucat contra ei și știam ce trebuie să fac. Sunt mulțumită de victorie și sper ca data viitoare să joc și mai bine.

(n.r. – Despre meciul cu Jabeur, din 2020) Îmi amintesc că am avut în tribune o mulțime extraordinară și a fost o plăcere să joc în fața voastră. Am luptat până la final. Voi da tot ce pot ca să joc cel mai bun tenis al meu.

Reclamă

Am urmărit câteva meciuri, dar prefer să mă relaxez în cameră sau să mă plimb pe afară, să iau aer curat. E plictisitor să aștepți 5-6 ore ca să te duci la încălzire, înainte de meci”, a spus Simona Halep, pentru digisport.ro.

Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai

Cele două jucătoare s-au întâlnit de două ori în carieră,ultima dată acum doi ani de zile chiar la Dubai. Atunci, Halep s-a impus în 3 seturi, scor 1-6, 6-2, 7-6. Prima întâlnire dintre cele două jucătoare a fost în 2018, la Beijing, atunci când Simona a fost nevoita să se retragă.

Simona Halep are şanse mari de a câştiga pentru a treia oară turneul de la Dubai. Simona a scăpat de adversare puternice. Aryna Sabalenka, principala favorită şi locul 2 mondial, a fost eliminată, miercuri, de Petra Kvitova, locul 25 WTA, în optimi la turneul de la Dubai.

Reclamă 4 / 0/3

Kvitova s-a impus, scor 6-4, 6-4, după un meci de o oră şi 25 de minute. În sferturi, Kvitova va evolua cu Jelena Ostapenko, din Letonia, locul 21 mondial, care a trecut de favorita 6, poloneza Iga Swiatek, locul 9 WTA, scor 4-6, 6-1, 7-6 (4).

Alte două favorite, Elina Svitolina (locul 15 mondial) şi spaniola Garbine Muguruza (locul 9 mondial) au fost eliminate în optimi de Jill Teichmann (Elveţia, locul 35 WTA), scor 7-6 (0), 6-2, respectiv Veronika Kudermetova (Rusia, locul 31 mondial), scor 3-6, 6-4, 6-4, care vor fi adversare în sferturi.

Şi Daiana Iastremska, venită din calificări şi locul 131 mondial, a reuşit o performanţă notabilă, după ce a eliminat a doua favorită, pe sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 3 mondial, scor 6-3, 7-6 (3).

Adversara din sferturi va fi o altă sportivă din Cehia, Marketa Vondrousova, locul 38 mondial, care a trecut de rusoaica Varvara Graceva, locul 80 mondial, scor 6-2, 6-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și