Închide meniul

Simona Halep, gest superb. „Are o inimă mare când vine vorba despre copii”. Donațiile cu care i-a cucerit până și pe austrieci!

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2021, 20:42

Simona Halep, gest superb. „Are o inimă mare când vine vorba despre copii. Donațiile cu care i-a cucerit până și pe austrieci!

LIVE TEXT Simona Halep - Veronika Kudermetova

Profimediaimages

  • Simona Halep a jucat finala de la Transylvania Open
  • Românca a acceptat un wild-card și va participa în turneul WTA de la Linz

Halep a luat decizia de a participa în competiția de la Linz, care se va disputa între 6 și 12 noiembrie. Austriecii sunt încântați că o vor putea vedea pe fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon. I-au făcut o descriere spectaculoasă Simonei și au amintit că românca s-a căsătorit cu Toni Iuruc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep i-a încântat pe austrieci înaintea turneului de la Linz

Simona Halep a acceptat un wild card pentru ediția din acest an a turneului de la Linz. Va fi ceva fantastic. Halep vine la Linz din postura de femeie recent măritată. Ea s-a măritat cu partenereul său, antreprenorul și multimilionarul Toni Iuruc. Milionara Halep are, de asemenea, o inimă mare când vine vorba despre copii. Face donații generoase pentru a ajutat copiii să joace tenis.

Are un proiect împreună cu Federația Română de Tenis și Ministerul Educației cu scopul de a crește numărul profesioniștilor din tenis și de a încuraja copiii să practice acest sport de la o vârstă fragedă. De asemenea, Halep a înființat o fundație„, au transmis organizatorii turneului de la Linz, potrivit spotmedia.ro.

Reclamă

Simona Halep a câștigat aproape 38 de milioane de dolari din tenis. În acest an și-a adăugat în conturi 896.000 de dolari. Jucătoarea de 30 de ani a avut probleme medicale în 2021. Acestea nu îi dau nici acum pace.

În momentul ăsta da, pot spune că voi juca acolo, dar vreau să văd şi cum sunt cu spatele, pentru că m-am chinuit câteva zile de când s-a întâmplat blocajul. Mă voi odihni două zile şi după aceea voi lua o decizie„, a declarat Simona Halep.

Reclamă

Cădere importantă pentru Simona Halep în clasamentul WTA

Simona Halep a coborât de pe locul 18 pe 22, cu 2.586 de puncte, în clasamentul WTA. În ciuda faptului că a fost finalistă la Transylvania Open, performanţă pentru care a primit 180 de puncte, cea mai bună jucătoare din România a pierdut, în acelaşi timp, cele 500 de puncte aferente participării la ediţia 2019 a Turneului Campioanelor. Ea nu a mai fost în afara Top 20 mondial din 18 august 2013, când a ocupat locul 23.

Câştigătoarea turneului de la Cluj-Napoca, Anett Kontaveit din Estonia, a intrat pentru prima dată în Top 10 WTA, după ce a urcat de pe locul 14 pe locul 8.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”