Închide meniul

Simona Halep, întâlnire de „gradul 0” cu Nicușor Dan! Ce a discutat campioana noastră cu Primarul Capitalei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2022, 12:13

Simona Halep, întâlnire de „gradul 0 cu Nicușor Dan! Ce a discutat campioana noastră cu Primarul Capitalei

Simona Halep și Nicușor Dan s-au întâlnit într-o ședință

Simona Halep și Nicușor Dan, în timpul unor interviuri / Colaj Hepta, Profimedia

Simona Halep a avut o întâlnire de „gradul 0” cu Nicușor Dan, în cursul zilei de vineri. La ședința respectivă au mai participat Horia Tecău, George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, și Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ședința respectivă a fost organizată pentru a discuta pe marginea a două proiecte răsunătoare pentru tenisul românesc: construcția Complexului Sportiv Național și a bazei sportive Doherty.

Simona Halep, întâlnire de „gradul 0” cu Nicușor Dan!

Federația Română de Tenis și Primăria Sectorului 1 vor colabora pentru realizarea celor două proiecte.

Simona Halep și Horia Tecău, cele mai răsunătoare nume ale tenisului românesc din ultimii ani, au fost invitații speciali ai întâlnirii, ținând cont de impactul uriaș pe care l-au avut asupra „sportului alb” din țara noastră.

„Președintele FRT, George Cosac – întrevedere cu conducerea Primăriei Capitalei.

Reclamă

Discuțiile, la care au fost prezenți Mihai Covaliu, Simona Halep și Horia Tecău, au vizat două proiecte majore ale Federației.

Președintele Federației Române de Tenis – George Cosac și președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român – Mihai Covaliu au condus astăzi o delegație din care au mai făcut parte cei mai mari jucători români de tenis ai ultimului deceniu, Simona Halep și Horia Tecau, care s-a întâlnit cu Primarul General al Capitalei – Nicușor Dan și cu cei doi viceprimari – Horia Tomescu și Stelian Bujduveanu.

Discuțiile s-au axat pe fixarea celor două mari obiective ale Federației din perioada următoare, respectiv construcția Complexului Sportiv Național (care va include o sală cu 6 terenuri, 40 de camere pentru cantonamentul sportivilor și un centru de recuperare) și baza sportivă Doherty, pentru care parteneriatul cu Primăria Sectorului 1 este deja parafat pentru ca aceasta să devină noul Centru Național al FRT”, a anunțat Federația Română de Tenis, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac a dezvăluit de ce „a rupt” legătura cu Simona Halep

Recent, Ion Țiriac a dezvăluit de ce „a rupt” legătura cu Simona Halep. Fostul jucător de tenis a explicat că n-a mai vorbit cu dubla campioană de Grand Slam în ultimele 4 luni deoarece n-a mai stat în România.

Țiriac și-a petrecut ultimele luni în Africa, unde dezvoltă o grădiniță pentru copiii defavorizați.

Chiar dacă n-a mai discutat de ceva vreme cu Simona Halep, Ion Țiriac este la curent cu situația sportivei de 31 de ani. Recent, „Simo” a anunțat că nu va mai juca deloc în 2022, după ce s-a operat la nas. Între timp, Halep și-a anunțat prezența la un turneu demonstrativ, cu scop caritabil, în Africa de Sud.

Milardarul român a recunoscut că nu privește cu ochi buni decizia Simonei de a face o pauză atât de lungă de la tenis.

„Nu știu ce face, nu am văzut-o de 3-4 luni. Știu că s-a hotărât să nu mai joace anul ăsta. Nu îmi dau seama dacă e bine sau dacă e rău. Știe, e campioană de Wimbledon, și știe sigur ce trebuie să facă. Eu am treburile mele, sunt mai mult în Africa. Nu sunt cu programul și calendarul la zi cu ce se întâmplă aici”, a spus Ion Țiriac.

Simona Halep rămâne în Top 10 WTA. Campioana noastră se menţine pe locul 9, cu 3025 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și