Închide meniul

Simona Halep, "jefuită" de statul român, care nu a ajutat-o cu nimic în carieră. "I-am spus să îşi schimbe rezidenţa"

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2020, 5:58

Simona Halep, "jefuită" de statul român, care nu a ajutat-o cu nimic în carieră. "I-am spus să îşi schimbe rezidenţa"

ProfimediaImages

Simona Halep plăteşte sume uriaşe către statul român

  • Simona Halep e ocupanta locului 2 WTA
  • Halep a câştigat peste 35 de milioane de dolari din tenis

Din suma menţionată mai sus, 10% (400.000 de dolari!) se îndreaptă spre statul român, care nu a ajutat-o cu nimic în carieră pe campioana de la Roland Garros şi Wimbledon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acum ceva timp i-am spus să-şi schimbe rezidenţa, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puţin. Mi-a aruncat o privire taioasă şi mi-a zis: Nici gând să fac asta", dezvăluia Darren Cahill, cu ceva timp în urmă.

Simona Halep, câştiguri uriaşe din tenis 

Pe de altă parte, Simona Halep câştigă sume uriaşe şi de la turneele la care participă, dar, în acest caz, impozitarea se face doar către ţara respectivă. 

Reclamă

Într-un clasament al încasărilor din tenis, Simona Halep se află pe poziţia a patra, cu 35.85 de milioane de dolari, după Serena Williams, Venus Williams şi Maria Sharapova. 

Simona Halep, lovitură dată în plină pandemie

Pe de altă parte, Simona Halep a dat o adevărată lovitură pe piaţa imobiliară. Campioana noastră a vândut complet şi al doilea bloc din Mamaia Nord, chiar dacă nici nu este terminat.  

Reclamă

Blocul are 22 de apartamente, cu două camere (90.000 de euro) şi cu trei camere (130.000 de euro). Playtech susţine că Halep a făcut astfel un profit de 2.5 milioane de euro pe vremea pandemiei.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ Vezi toate știrile
Pe același subiect
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Jocurile Olimpice 2024 • 16:37
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”