Închide meniul

Simona Halep – Katerina Siniakova, în primul tur la Bad Homburg. Simo şi-a aflat posibilele adversare de la următorul turneu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2022, 14:47

Simona Halep – Katerina Siniakova, în primul tur la Bad Homburg. Simo şi-a aflat posibilele adversare de la următorul turneu

Simona Halep, văzută favorită la debutul la Wimbledon

Simona Halep, în timpul unei partide/ Profimedia

Simona Halep – Katerina Siniakova este duelul din primul tur de la Bad Homburg, turneu la care românca va participa săptămâna viitoare. Halep este a patra favorită la turneul din Germania, ce va debuta luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este calificată în semifinalele de la Birmingham, unde o va întâlni pe Beatriz Haddad Maia. După ce îşi va încheia parcursul pe iarba britanică, Halep va participa la turneul de la Bad Homburg, ce se desfăşoară în perioada 19-25 iunie.

Simona Halep – Katerina Siniakova, în primul tur la Bad Homburg

Simona Halep va avea parte de o adversară dificilă în primul tur la Bad Homburg. Katerina Siniakova este finalista ediţiei precedente, fiind una dintre cele mai bune jucătoare de dublu din ierarhia WTA.

Simona Halep a mai întâlnit-o pe Katerina Siniakova de 3 ori, conducând cu 2-1 la meciuri directe. Ultimele două partide au fost câştigate de Simo, în 2019, la Billie Jean King Cup, scor 6-4, 6-0, şi în 2018, în finala de la Shenzen, scor 6-1, 2-6, 6-0. Prima confruntare directă dintre cele două a avut loc în 2017, tot la Shenzen, când jucătoarea din Cehia s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-5.

Dacă va trece de Katerina Siniakova în primul tur, Halep va putea da peste Tamara Zidansek sau peste o jucătoare venită din calificări. În sferturi, Simo ar avea o sarcină mai dificilă, urmând să o întâlnească pe Amanda Anisimova. Dacă ajunge în penultimul act, Halep ar putea da peste Bianca Andreescu sau Daria Kasatkina. În cele din urmă, în finală, românca s-ar duela pentru trofeu cu Angelique Kerber sau Belinda Bencic.

Reclamă

Simona Halep este singura româncă de pe tabloul de simplu al turneului de la Bad Homburg. Simo se pregăteşte pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, ce va debuta pe 27 iunie. La ultima participare la All England Club, în 2019, românca a reuşit să câştige trofeul, după o finală cu Serena Williams. Simo nu a participat la ediţia de anul trecut a turneului, din cauza accidentărilor ce au ţint-o departe de teren câteva luni.

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în semifinale la Birmingham

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham, după o victorie facilă. Românca a învins-o pe Katie Boulter în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, şi a ajuns astfel la 10 victorii consecutive pe iarbă. În semifianle, Simo o va întâlni pe Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep şi Beatriz Haddad Maia se vor afla la a treia confruntare directă din circuitul WTA. Precedetele două au fost câştigate de româncă. Ultima confruntare directă a avut loc anul acesta la Australian Open, când Simo se impunea fără emoţii, scor 6-2, 6-0. Prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare a avut loc în 2017, pe iarba de la Wimbleodn, când Halep se impunea cu scorul de 7-6, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep se află într-o formă de senzaţie pe iarba de la Birmingham. Românca nu a cedat set în actuala ediţie, ieşind triumfătoare din partidele cu Lesia Tsurenko, Harriet Dart şi Katie Boulter.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Simona Halep a avut prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham. „Simo” a vorbit, pe teren, după victoria cu Katie Boulter, scor 6-4, 6-1.

Pe locul 20 WTA, Halep a avut mici emoţii cu britanica aflată pe poziţia 141 în clasamentul mondial. A reuşit totuşi să se impună într-o oră şi 14 minute.

„Am simţit că este un meci foarte dificil. Nu m-am simţit foarte bine, dar m-am calificat. M-am chinuit, dar sunt mulţumită că m-am calificat. Nu ştiam cum va veni mingea de la ea, joacă agresiv. Nu este uşor pe iarbă.

Este foarte important, mă gândesc la această săptămână. Nu mă gândesc la Wimbledon, este prea departe. Am un public nemaipomenit alături de mine„, a declarat Simona Halep, după meci, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și