Închide meniul

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-6. Halep ratează calificarea în finală. Sorana Cîrstea, învinsă şi ea în semifinale

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2022, 12:30 / Actualizat: 19 iunie 2022, 16:03

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-6. Halep ratează calificarea în finală. Sorana Cîrstea, învinsă şi ea în semifinale

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia, în semifinale la Birmingham

Simona Halep, în timpul unei partide la Birmingham/ Profimedia

Simona Halep ratează calificarea în finala de la Birmingham. Beatriz Haddad Maia a învins-o cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, după un meci care a durat peste două ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost învinsă în semifinalele de la Birmingham, şi întrerupe seria de 10 victorii consecutive pe iarbă. Simo va participa săptămâna viitoare la turneul de la Bad Homburg.

LIVE TEXT | Simona Halep – Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-6

Meciul Soranei Cîrstea cu Shuai Zhang poate fi urmărit live text aici. Sorana a ratat calificarea în finală.

Update 15:21: Simona Halep pierde şi ratează calificarea în finala de la Birmingham.

Reclamă

Update 15:14: Beatriz Haddad Maia face break şi va servi pentru meci.

Update 15:10: Halep, la doar un game distanţă de finală. O conduce pe Haddad Maia cu 5-4.

Update 15.06: Simona Halep face din nou break în setul decisiv şi egalează la 4. Echilibrul continuă în finalul setului 3.

Reclamă 4 / 0/3

Update 15:02: Beatriz Haddad Maia face break şi conduce cu 4-3.

Update 14:56. Beatriz Haddad Maia îşi face serviciul şi egalează la 3 în setul decisiv.

Update 14:52: Simona Halep îşi pierde serviciul şi Haddad Maia revine în set.

Update 14:46: Break Simona Halep! Românca se desprinde în decisiv şi conduce cu 3-1.

Update 14:40: Simo conduce cu 2-1 în decisiv.

Update 14:35: Beatriz Haddad Maia este şi ea pe tabelă în setul 3.

Update 14:33: Simona Halep îşi face serviciul în debutul setului decisiv.

Reclamă

Update 14:28: Simona Halep câştigă setul secund cu 6-2 şi împinge partida în decisiv, după ce a câştigat 4 game-uri la rând.

Update 14:23: Simona Halep îşi face serviciul şi este la un singur game distanţă de a trimite partida în decisiv.

Update 14:21: Halep face break la 0 în setul secund şi se desprinde pe tabelă, scor 4-2.

Update 14:17: Simona Halep conduce cu 3-2, după ce şi-a făcut serviciul.

Update 14:13: Echilibru pe tabelă în setul 2. Beatriz Haddad Maia egalează la 2, după ce îşi face serviciul.

Update 14:06: Simona Halep păstrează echilibrul în setul doi şi îşi face şi ea serviciul. 2-1 pentru româncă.

Update 14:03: Beatriz Haddad Maia îşi face şi ea serviciul în setul doi, după un game de serviciu facil.

Update 13:59: Simona Halep îşi face serviciul în debutul setului doi.

Update 13:54: Simona Halep are probleme medicale, şi solicită intervenţia medicului.

Update 13:51: Simona Halep pierde primul set, cu scorul de 6-3.

Update 13:48: Simona Halep îşi pierde serviciul şi Beatriz Haddad Maia va servi pentru primul set, la scorul de 5-3.

Update 13:44: Beatriz Haddad Maia îşi face serviciul şi conduce pentru prima dată în partidă.

Update 13:40: Beatriz Haddad Maia face re-break şi egalează.

Update 13:36: Simona Halep face din nou break, după un game echilibrat. Conduce cu 3-2.

Update 13:25: Break Beatriz Haddad Maia. Brazilianca egalează scorul la 2.

Update 13:20: Beatriz Haddad Maia îşi trece în cont primul game din semifinală.

Update 13:16: După ce a salvat o minge de break, Halep îşi face serviciul şi conduce cu 2-0.

Update 13:12: Break Simona Halep! Început perfect pentru Simo.

Update 13.08: A început partida dintre Simona Halep – Beatriz Haddad Maia.

Update 20.30: Meciul dintre Simona Halep și Beatriz Haddad Maia se va juca duminică, de la ora 13:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, amânat din cauza ploii

Update 16:30: Organizatorii au anunțat că duelul a fost amânat pentru duminică din cauza ploii.

Știrea inițială

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham, după o victorie facilă. Românca a învins-o pe Katie Boulter în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, şi a ajuns astfel la 10 victorii consecutive pe iarbă.

Meciul dintre Simona Halep şi Beatriz Haddad Maia se va disputa în jurul orei 16:00, fiind prima partidă de pe terenul principal din complexul de la Birmingham. Partidele au fost întârziate din cauza ploii, meciul lui Halep fiind programat iniţial după partida Soranei Cîrstea cu Shuai Zhang.

Simona Halep şi Beatriz Haddad Maia se vor afla la a treia confruntare directă din circuitul WTA. Precedetele două au fost câştigate de româncă. Ultima confruntare directă a avut loc anul acesta la Australian Open, când Simo se impunea fără emoţii, scor 6-2, 6-0. Prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare a avut loc în 2017, pe iarba de la Wimbleodn, când Halep se impunea cu scorul de 7-6, 6-3.

Simona Halep se află într-o formă de senzaţie pe iarba de la Birmingham. Românca nu a cedat set în actuala ediţie, ieşind triumfătoare din partidele cu Lesia Tsurenko, Harriet Dart şi Katie Boulter. Este de menţionat că adversara din semifinale, Beatriz Haddad Maia, este prima jucătoare din top 100 pe care Simona Halep o va întâlni la turneul britanic. Totodată, Halep se află la primul turneu pe iarbă după 3 ani, ultimul fiind Wimbledon 2019, pe care reuşea să-l câştige, după o finală cu Serena Williams.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Simona Halep a avut prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham. „Simo” a vorbit, pe teren, după victoria cu Katie Boulter, scor 6-4, 6-1.

Pe locul 20 WTA, Halep a avut mici emoţii cu britanica aflată pe poziţia 141 în clasamentul mondial. A reuşit totuşi să se impună într-o oră şi 14 minute.

„Am simţit că este un meci foarte dificil. Nu m-am simţit foarte bine, dar m-am calificat. M-am chinuit, dar sunt mulţumită că m-am calificat. Nu ştiam cum va veni mingea de la ea, joacă agresiv. Nu este uşor pe iarbă.

Este foarte important, mă gândesc la această săptămână. Nu mă gândesc la Wimbledon, este prea departe. Am un public nemaipomenit alături de mine„, a declarat Simona Halep, după meci, la digisport.ro.

Fostul lider WTA poate ajunge să se lupte în ultimul act cu Sorana Cîrstea, şi aceasta calificată în penultimul act pe iarba britanică. Pentru calificarea în semifinale, cele două românce şi-au asigurat un premiu de 11.000 de dolari şi 110 puncte WTA.

Beatriz Haddad Maia, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep

Beatriz Haddad Maia s-a calificat în penultimul act la Birmingham, după o victorie în faţa Camilei Giorgi, scor 6-3, 6-2. Brazilianca avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, înainte confruntării directe de sâmbătă. Totodată, aceasta a declarat că va da 100% pentru a fi învingătoare la finalul partidei.

„Nu mai țineam minte că am jucat contra ei, dar e o mare jucătoare. E campioană de Grand Slam, o respect mult, este una dintre cele mai bune din circuit. Dar voi face tot ce pot. O să mă distrez, vremea e foarte frumoasă. Voi juca cât de bine pot”, a declarat Beatriz Haddad Maia, la finalul partidei din sferturi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și