Închide meniul

Simona Halep, la un pas de retragere: „M-am gândit că la 30 de ani o voi termina cu tenisul și eram aproape!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 21:12

Simona Halep, la un pas de retragere: „M-am gândit că la 30 de ani o voi termina cu tenisul și eram aproape!

Simona Halep a fost la un pas de retragere

Getty Images

  • Simona Halep, la un pas de retragere
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Simona Halep (30 ani) a fost la un pas de retragere în 2021. Campioana noastră era hotărâtă să ia decizia după ce s-a accidentat la Roma și a lipsit 4 luni din circuit. În această perioadă, „Simo” a ratat turneele de la Roland Garros și Wimbledon, dar și Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-am gândit că la 30 de ani o voi termina cu tenisul și eram aproape să termin anul acesta. De fapt anul trecut, din cauza accidentării pe care am avut-o. Nu credeam că voi mai reveni la același nivel deoarece am lipsit patru luni. N-am lipsit niciodată patru luni din circuit, așa că m-am chinuit mult. Și, de asemenea, am crezut că la 30 de ani este o vârstă bună să te retragi. Mereu m-am gândit la asta. Mi-ar plăcea foarte mult să am copii, dar mai pot aștepta puțin pentru că am această plăcere la care nu vreau să renunț.

Simona Halep, la un pas de retragere în 2021

La începutul lui 2022 eram puțin mai bine, dar încă nu eram foarte încrezătoare, așa că m-am gândit că poate fi ultima perioadă în care pot juca tenis. Apoi am descoperit academia lui Mouratoglou și simt din nou dorința de a juca. Văzându-i pe copiii de aici făcând tot posibilul pentru a ajunge în vârf, am revenit. Aveam nevoie de asta, să văd această dorință de a juca în alți oameni, în alți copii, și așa am revenit”, a declarat Simona Halep, potrivit Tennis Majors.

Reclamă

Simona Halep, a doua favorită la Madrid

Simona Halep e a doua favorită a turneului de la Madrid. Conform caselor de pariuri, doar Paula Badosa are şanse mai mari la adjudecarea trofeului. Cele două se pot întâlni chiar în runda a doua a competiţiei de la Caja Magica.

Simona are o cotă de 7.50 pentru a deveni pentru a treia oară campioană la Madrid, iar Badosa are cotă 7. Naomi Osaka (9), Maria Sakkari (9), Garbine Muguruza (10) şi Aryna Sabalenka (12) sunt şi ele printre favorite. Sorana Cîrstea are o cotă uriaşă – 200.

Reclamă

Simona Halep se simte ca acasă la Madrid, acolo unde s-a impus în 2016 şi 2017, după finale cu Dominika Cibulkova, respectiv Kristina Mladenovic. Simo a mai pierdut şi de două ori în ultimul act, în 2014, cu Maria Sharapova, şi în 2019, cu Kiki Bertens.

În 2021, Simona Halep a fost învinsă încă din faza optimilor, de Elise Mertens, cu 4-6, 7-5, 7-5. Ea trecuse în primele două tururi de Sorribes Tormo şi Zheng.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”