Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, lovitură senzaţională în partida cu Beatriz Haddad. Cum i-a ridicat pe spectatori în picioare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2022, 15:04

Simona Halep, lovitură senzaţională în partida cu Beatriz Haddad. Cum i-a ridicat pe spectatori în picioare

Simona Halep a reuşit lovitura meciului cu Beatriz Haddad Maia

Profimedia

Simona Halep, lovitură senzaţională în partida cu Beatriz Haddad. Marea noastră campioană i-a ridicat pe spectatori în picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a reuşit o lovitură fabuloasă în al doilea set cu Beatriz Haddad. Marea noastră campioană s-a apărat fantastic, pentru ca mai apoi să închidă punctul după ce a făcut un efort uluitor şi a ajuns la fileu o scurtă trimisă de adversara sa.

Simona Halep, lovitură senzaţională în partida cu Beatriz Haddad

Simona Halep, aproape de accidentare în meciul cu Beatriz Haddad Maia!

Simona Halep a avut probleme în meciul din semifinalele turneului de la Birmingham, şi a fost aproape de o accidentare. Sportiva noastră a alunecat de două ori, în timpul unui singur game din primul set, fapt cauzat de gazonul umed.

În game-ul 5, la scorul de 2-2, Simona Halep a alunecat de două ori. În urma celei de-a doua căzături, adversara Simonei, Beatriz Haddad Maia a întrebat-o pe arbitra de scaun dacă iarba nu este prea udă pentru a se juca meciul. Arbitra a asigurat-o că gazonul este bun pentru a se juca pe el şi nu va pune sănătatea jucătoarelor în pericol.

Reclamă

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, partida din semifinalele de la Birmingham, a fost amânată din cauza ploii. Simo se află la primul turneu pe iarbă după trei ani, ultimul fiind Wimbledon 2019, turneu pe care l-a câştigat.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham, după o victorie facilă. Românca a învins-o pe Katie Boulter în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, şi a ajuns astfel la 10 victorii consecutive pe iarbă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și