Închide meniul

Simona Halep, lovitură uriaşă! Patrick Mouratoglou este noul ei antrenor. Anunţul de ultimă oră

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 aprilie 2022, 14:42

Simona Halep, lovitură uriaşă! Patrick Mouratoglou este noul ei antrenor. Anunţul de ultimă oră

Simona Halep, lovitură uriaşă! Patrick Muoratoglou este noul ei antrenor

Twitter Simona Halep

Simona Halep a dat lovitura. Patrick Mouratoglou este noul ei antrenor. Anunţul a fost făcut de cei doi pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Încântată pentru un nou capitol! Hai la treabă, Patrick Mouratoglou”, a scris Simona pe contul oficial de Twitter.

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Simona Halep şi Patrick Muoratoglou, colaborarea momentului în tenisul mondial

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

Reclamă

Halep, antrenament intens la Academia lui Mouratoglou

Cu o lună în urmă, Simona Halep oferea informaţii preţioase despre antrenamentele de la Academia Patrick Mouratoglou.

„Săptămâna aceasta am intrat pentru prima dată într-o academie. Din fericire, am ajuns la cea mai bună. Toți cei de la Academia Mouratoglou își pun inima și sufletul în asta în fiecare zi! Mulțumesc tuturor pentru că m-au primit într-un mod atât de cald. M-am simțit ca și cum aș fi fost aici dintotdeauna.”, a scris Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Halep, revenire de senzaţie! Campioana noastră se află pe lista participantelor de la Madrid

Simona Halep este gata pentru revenirea de senzaţie, după accidentarea suferită în America. Campioana noastră se află pe lista participantelor la turneul de categorie WTA 1000 de la Madrid. „Simo” s-a impus de două ori la competiţia din capitala Spaniei.

Organizatorii de la Madrid au anunţat că sportiva noastră se află pe lista participantelor. Simona Halep s-a impus în două rânduri la Madrid, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi două finale, în 2014 şi 2019.

Emma Răducanu, Karolina Pliskova, Victoria Azarenka, Angelique Kerber, Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Paula Badosa, Barbora Krejcikova, Petra Kvitova, Leylah Fernandez și Cori Gauff sunt alte nume importante aşteptate la Madrid Open.

 

Recomandări
  • Simona Halep a dat lovitura
  • Patrick Muoratoglou este noul ei antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și