Închide meniul

Simona Halep, mesaj emoționant către Patrick Mouratoglou: ”Vom lupta pentru adevăr până la capăt”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2023, 11:30

Simona Halep, mesaj emoționant către Patrick Mouratoglou: ”Vom lupta pentru adevăr până la capăt”

Simona Halep s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou, la Miami!

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Simona Halep a avut un mesaj emoționant către Patrick Mouratoglou, după ce antrenorul a apărat-o în urma noilor acuzații la care a fost supusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mulţumesc din suflet Patrick Mouratoglou pentru că mi-am fost aproape şi un sprijin permanent. Vom lupta pentru adevăr până la capăt”, a scris Halep, într-un story pe Instagram, cu trimitere la declaraţia antrenorului francez.

Simona Halep, mesaj emoționant către Patrick Mouratoglou

Antrenorul Patrick Mouratoglou şi-a afirmat susţinerea categorică pentru Simona Halep, într-un mesaj lung postat pe Twitter, el precizând că sportiva este victima unei “hărţuiri de neconceput” din partea ITIA şi că este imposibil ca fostul lider WTA să fi făcut vreodată ceva ilegal.

Mouratoglou s-a declarat şocat de felul în care tratează ITIA acest caz şi a cerut Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului să încereze hărţuirea.

Simona Halep a primit încă o lovitură în scandalul de dopaj

Halep a primit o lovitură de proporții în scandalul de dopaj, după ce s-au găsit nereguli în paşaportul biologic şi a fost acuzată a doua oară că a încălcat regulamentul antidoping. Anunţul a fost făcut de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Ea riscă acum o suspendare mai mare.

Reclamă

“Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de încălcare suplimentară şi separată a Programului antidoping de tenis (TADP), legată de nereguli din paşaportul biologic al sportivului (ABP). Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, ca urmare a testării pozitive pentru substanţa interzisă Roxadustat la US Open în august anul trecut”, se arată într-un comunicat postat de ITIA pe site-ul oficial.

Acuzaţia suplimentară, constând în neregulile din paşaportul biologic, s-a bazat pe o evaluare a profilului ABP al Simonei Halep de către un grup independent de experţi ABP. Această acuzaţie este separată şi în plus faţă de cea legată de Roxadustat, din august 2022, care a atras suspendarea provizorie iniţială a Simonei Halep.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului a găsit valori mai mari decât cele normale la parametrii de sânge la jucătoarea din România. Mai exact, paşaportul biologic reprezintă o metodă prin care agenţiile anti-doping fac o monitorizare a sângelui pentru a găsi anumite nereguli.

Reclamă 4 / 0/3

Românca este acum suspendată provizoriu, nu a mai jucat niciun meci de când a fost testată pozitiv, aşa că a cerut să fie judecată mai repede. Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la sfârşitul lunii octombrie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și