Închide meniul

Simona Halep o așteaptă pe Emma Răducanu la Transylvania Open: „S-a amânat la Indian Wells, poate la Cluj!” + Ultimele detalii despre accidentare: „E greu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 octombrie 2021, 0:15

Simona Halep o așteaptă pe Emma Răducanu la Transylvania Open: „S-a amânat la Indian Wells, poate la Cluj! + Ultimele detalii despre accidentare: „E greu!

Simona Halep, lăudată de Paula Badosa

Profimediaimages

Simona Halep o așteaptă pe Emma Răducanu la Transylvania Open

La revenirea în țară după aventura de la Indian Wells, campioana noastră a vorbit despre mai multe subiecte. Accidentarea suferită, posibila întâlnire cu Emma Răducanu de la Transylvania Open, dar și pandemia de COVID-19 se numără printre acestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt bucuroasă că sunt sănătoasă şi nu am dureri. Ştiam că o să fie un sfârşit de an foarte greu. E greu să joci Indian Wells în octombrie. S-a amânat întâlnirea cu Emma, poate la Cluj. Doar ne-am salutat-o şi am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut că este extraordinar.

Îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, este foarte trist. Sper ca toţi oamenii să înţeleagă şi să se vaccineze. Aşa cum spun toţi medicii, vaccinul ne protejează. Mă voi vaccina cu doza a treia, o voi face după ce voi termina turneele”, a spus Simona Halep la revenirea în țară.

Simona Halep, principala favorită la Transylvania Open

Prima ediție a WTA Transylvania Open se desfășoară în perioada 23-31 octombrie în Cluj Napoca. Vor fi amenajate 2 terenuri de tenis complet separate, terenul central și terenul 2, iar suprafața de joc este hard indoor.

Simona Halep, locul 17 WTA, este principala favorită a turneului Transylvania Open, la care vor mai participa jucătoare precum Elise Mertens (18 WTA), Emma Răducanu (22 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) sau Paula Badosa (27 WTA).

Reclamă

Simona Halep, eliminată de la Indian Wells 2021

Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich s-a terminat 5-7, 4-6. Bielorusa a reuşit să mai facă o victimă importantă la acest turneu după ce a învins-o în turul trecut şi pe Emma Răducanu. Aliaksandra Sasnovich a învins-o în două seturi pe Simona Halep.

Simona Halep nu a reuşit să se califice în optimile turneului de la Indian Wells. Românca a pierdut în faţa Aliaksandrei Sasnovich, cu 5-7, 4-6 după un meci epuizant şi a pierdut şansa de a merge mai departe.

Simona Halep a venit din urmă şi în primul şi în al doilea set, dar nu a reuşit până la urmă să se impună. În al doilea set, Simo a simţit dureri la piciorul stâng, accidentare care a ţinut-o departe de teren multe luni în 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și