Închide meniul

Simona Halep o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, la Miami. Decizia specialiştilor, înainte de turneu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2024, 9:06

Simona Halep o „surclasează pe Sorana Cîrstea, la Miami. Decizia specialiştilor, înainte de turneu

Simona Halep o "surclasează" pe Sorana Cîrstea, la Miami

Simona Halep şi Sorana Cîrstea - Colaj Profimedia Images

Simona Halep o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, atunci când vine vorba de cotele pe care cele două le au la câştigarea turneului de la Miami, primul pentru Simo, după revenirea în circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep e considerată a cincea favorită la câştigarea trofeului de la Miami, ceea ce reprezintă cu siguranţă o surpriză din partea bookmakerilor, ţinând cont că Simo nu a mai jucat un meci oficial de la US Open 2022. Chiar şi aşa, ea are o cotă de 3 ori mai mică decât a Soranei Cîrstea.

Simona Halep o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, la Miami

Simona Halep se va duela în primul tur cu Paula Badosa, pe care a învins-o în precedentele două întâlniri, fără set pierdut. Totuşi, dacă ajunge în runda a doua, Simo va da peste Aryna Sabalenka.

De aceea, faptul că Simona este a cincea favorită a turneului este o surpriză din partea specialiştilor. Simo are cotă 25 la adjudecarea titlului, Iga Swiatek fiind principala favorită (2.55).

Aryna Sabalenka are o cotă de 7, Elena Rybakina (9) şi Coco Gauff fiind în faţa Simonei, la acest capitol. Pe de altă parte, Simo o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, care are o cotă de 75 la ridicarea trofeului de la Miami.

Reclamă

Sorana Cîrstea, favorită 19, va juca direct în turul doi, cu învingătoarea din meciul Sloane Stephens (SUA) – Angelique Kerber (Germania).

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei. Iberica a fost numărul 2 mondial în 2022, dar ultimele luni au fost un calvar pentru iubita lui Stefanos Tsitsipas.

Paula Badosa şi Simona Halep se vor întâlni în primul tur de la Miami, duelul fiind unul dintre două jucătoare cu mari probleme în ultima perioadă, una în care Simo a lipsit în urma suspendării pentru dopaj, iar Paula a fost chinuită de o accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

Problemele pentru Badosa, actualul număr 73 WTA, au început la Wimbledon 2023 şi au continuat la US Open, turneu de la care a fost obligată să se retragă. Jucătoarea de 26 de ani anunţa atunci câ nu va mai juca restul sezonului.

Din păcate pentru ea, nici 2024 nu e un an cu noroc, cel puţin nu prima parte a lui. Aceeaşi problemă la spate a pus-o în situaţia de a se retrage la Hua Hin şi Dubai, asta după ce câştigase două dueluri în primul Grand Slam al anului, la Australian Open. La Dubai, aceasta a clacat şi a plâns pe teren. În 2024, Badosa a disputat doar nouă meciuri, înregistrând patru victorii şi cinci înfrângeri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și