Închide meniul

Simona Halep, optimistă după eliminarea de la Wimbledon 2022. Ce mesaj a postat „Simo”: „Am încredere în proces”

Viviana Moraru Publicat: 8 iulie 2022, 15:00

Simona Halep, optimistă după eliminarea de la Wimbledon 2022. Ce mesaj a postat „Simo: „Am încredere în proces

Simona Halep, optimistă după eliminarea de la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022/ Profimedia

  • Ce a postat Simona Halepm, după eliminarea din semifinalele Wimbledon 2022
  • Românca a felicitat-o pe Elena Rybakina, şi mulţumeşte echipei sale

Simona Halep a postat un mesaj superb după eliminarea din semifinalele Wimbledon 2022. Românca a felicitat-o pe Elena Rybakina, după meciul perfect reuşit în semifinale, şi se declară mulţumită de progresele făcute în sezonul de iarbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele Wimbledon 2022. Românca a fost învinsă clar de Elena Rybakina, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 17 minute de joc. Pentru prestigiosul trofeu, Rybakina se va duela cu Ons Jabeur.

Mesajul postat de Simona Halep, după eliminarea din semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep a postat un mesaj pe reţelele de socializare, la o zi după eşecul suferit cu Elena Rybakina. Simo este optimistă după parcursul din ultima lună, şi mulţumeşte echipei sale pentru că i-a fost alături.

Reclamă

„Sunt recunoscătoare pentru modul în care m-am îmbunătăţit de la Roland Garros. Am devenit mai puternică şi am fost capabilă să joc un tenis mai bun. Am încredere în proces.

Felicitări, Elena Rybakina, ai fost prea puternică pentru mine ieri. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, m-aţi împins de la spate să dau ce am mai bun

Reclamă

Şi un mare mulţumesc echipei mele fantastice, Patrick Mouratoglou, Theo Cercel, Arnaud Restifo, Candice Gohier, Nina Wennerstrom. Sunt atât de recunoscătoare să vă am alătri de mine.

Ştiu că sunt pe drumul corect.

Ne vedem anul viitor, Wimbledon”, a fost mesajul Simonei Halep, postat pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Răspunsul lui Patrick Mouratoglou nu a întârziat să apară. Antrenorul a a declarat că este mândru de progresele româncei din ultima perioadă şi abia aşteaptă restul sezonului.

„Sunt atât de mândru de tine, de dăruirea, eforturile şi curajul tău. Încep să se vadă unele efecte foarte bune şi sunt atât de nerăbdător să continui această călătorie alături de tine şi de echipa noastră”, a fost răspunsul lui Patrick Mouratoglou, la postarea Simonei Halep de pe contul oficial de Instagram.

Simona Halep, la capătul puterilor după eliminarea de la Wimbledon 2022

Simona Halep s-a declarat obosită după partida din semifinalele turneului de Grand Slam de la All England Club. Românca a mărturisit că sezonul de iarbă a fost unul intens, şi că şi-a depăşit aşteptările.

„Nu știu, dar acum chiar vreau o vacanță, pentru că după meciul ăsta, după ce am terminat cu totul, parcă simt că am 100 de kilograme greutate pe mine. Sunt obosită, au fost patru săptămâni intense, mai ales după episodul de la Roland-Garros, n-am avut pauză deloc, am muncit zi de zi tot mai mult și acum m-a ajuns oboseala. Vreau să stau un pic.

Au fost câțiva pași înainte, nu doar unul. Dacă m-ai fi întrebat înainte de Wimbledon ce o să fac aici, nu aș fi zis semifinală, pentru că, așa cum știm cu toții, n-a fost ușoară perioada care a trecut. Dar consider că astea patru săptămâni au fost extraordinare, am muncit mult, am jucat bine, încep să-mi schimb jocul, să progresez pe ce am de făcut și astăzi cred că am și obosit un pic, împingându-mi limita în fiecare zi și schimbând anumite treburi, nu este ușor să păstrezi aceeași intensitate. Și azi nu prea am reușit”, a declarat Simona Halep, citată de treizecizero.ro.

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea suferită în semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep şi-a confirmat prezenţa la turenul de la Washington, Citi Open, ce se va desfăşura în perioada 1-7 august. Competiţia este de categoria WTA 250, iar Simo a mai participat o singură dată.

Reclamă

Românca a mai evluat în capitala Statelor Unite ale Americii în 2017, din postura de principală favorită. Atunci, Halep se oprea în sferturi pe hard-ul american, fiind nevoită să se retragă în partida cu Elena Makarova.

„Obiectivul e să joc și să câștig cât mai mult, dar în primul rând vreau să joc cum am jucat în precedentele două meciuri aici; să joc așa și pe hard. O să fie o suprafață nou, dar dacă aici am jucat bine, consider că pot să o fac și pe hard”, a declarat Simona Halep, ăentru aceeşi sursă citată mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep