Închide meniul

Simona Halep, la capătul puterilor după eliminarea de la Wimbledon 2022: „Simt că am 100 de kilograme greutate pe mine”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 iulie 2022, 9:10

Simona Halep, la capătul puterilor după eliminarea de la Wimbledon 2022: „Simt că am 100 de kilograme greutate pe mine

Simona Halep

Simona Halep, într-un meci / Profimedia

Simona Halep s-a declarat epuizată, după parcursul de la Wimbledon, din acest an. Românca va lua o pauză după competiţia de la Londra, înainte de a începe pregătirile pentru sezonul de hard american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele Wimbledon 2022. Românca a fost învinsă clar de Elena Rybakina, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 17 minute. Simo a avut o evoluţie modestă, într-o partidă în care a comis 9 duble greşeli.

Simona Halep, la capătul puterilor după eliminarea de la Wimbledon 2022

Simona Halep s-a declarat obosită după partida din semifinalele turneului de Grand Slam de la All England Club. Românca a mărturisit că sezonul de iarbă a fost unul intens, şi că şi-a depăşit aşteptările.

„Nu știu, dar acum chiar vreau o vacanță, pentru că după meciul ăsta, după ce am terminat cu totul, parcă simt că am 100 de kilograme greutate pe mine. Sunt obosită, au fost patru săptămâni intense, mai ales după episodul de la Roland-Garros, n-am avut pauză deloc, am muncit zi de zi tot mai mult și acum m-a ajuns oboseala. Vreau să stau un pic.

Au fost câțiva pași înainte, nu doar unul. Dacă m-ai fi întrebat înainte de Wimbledon ce o să fac aici, nu aș fi zis semifinală, pentru că, așa cum știm cu toții, n-a fost ușoară perioada care a trecut. Dar consider că astea patru săptămâni au fost extraordinare, am muncit mult, am jucat bine, încep să-mi schimb jocul, să progresez pe ce am de făcut și astăzi cred că am și obosit un pic, împingându-mi limita în fiecare zi și schimbând anumite treburi, nu este ușor să păstrezi aceeași intensitate. Și azi nu prea am reușit”, a declarat Simona Halep, citată de treizecizero.ro.

Reclamă

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea suferită în semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep şi-a confirmat prezenţa la turenul de la Washington, Citi Open, ce se va desfăşura în perioada 1-7 august. Competiţia este de categoria WTA 250, iar Simo a mai participat o singură dată.

Românca a mai evluat în capitala Statelor Unite ale Americii în 2017, din postura de principală favorită. Atunci, Halep se oprea în sferturi pe hard-ul american, fiind nevoită să se retragă în partida cu Elena Makarova.

„Obiectivul e să joc și să câștig cât mai mult, dar în primul rând vreau să joc cum am jucat în precedentele două meciuri aici; să joc așa și pe hard. O să fie o suprafață nou, dar dacă aici am jucat bine, consider că pot să o fac și pe hard”, a declarat Simona Halep, ăentru aceeşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon 2022

Patrick Mouratglou a postat un mesaj pe reţelele sale de socializare, după meciul pierdut de Simona Halep, cu Elena Rybakina, la Wimbledon. Antrenorul francez i-a recunoscut superioritatea jucătoarei din Kazahstan, care a obţinut cea mai mare performanţă din carieră.

Totodată, francezul care o antrenează pe Halep a dezvăluit că ultimele trei luni alături de românca au fost „uimitoare”, şi că după o perioadă de odihnă, vor relua antrenamentele pentru turneele din America. Nu în ultimul rând, acesta a mulţumit fanilor lui Simo, care au susţinut-o pe tot parcursul turneului de la All England Club.

„Rybakina a fost prea bună pentru noi astăzi.O înfrângere este întotdeauna foarte dezamăgitoare, mai ales când dai tot ce ai, la toate nivelurile.Dar întotdeauna este de pus în perspectivă, iar ultimele trei luni cu Simona Halep au fost uimitoare.

Acum este timpul pentru odihnă, înainte de o vară interesantă.Mulțumim masiv tuturor fanilor Simonei Halep, care o susțin în zilele bune, dar și în zilele rele”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou, pe conturile sale de socializare.

Recomandări
  • Simona Halep, epuizată după parcursul de la Wimbledon
  • Românca va lua o pauză după Grand Slam-ul londonez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și