Închide meniul

Simona Halep, pe locul 25 WTA, după Indian Wells. Sorana Cîrstea a urcat 9 poziții

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 martie 2023, 8:48

Simona Halep a ajuns pe locul 25 WTA, după turneul de la Indian Wells. După ce acces în sferturile de finală, Sorana Cîrstea are parte de o urcare de 9 locuri în ierarhia feminină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea cel mai bine clasată din România continuă să fie Simona Halep, suspendată pentru dopaj, care a coborât de pe 19 pe 25, cu 1565 puncte.

Simona Halep, pe locul 25 WTA, după Indian Wells

După o urcare de patru locuri, Irina Begu este pe 34, cu 1288 puncte, iar Ana Bogdan a coborât de pe 57 pe 60, cu 956 puncte.

Gabriela Ruse a urcat două locuri şi este pe 145, cu 455 puncte. În Top 200 se mai află şi Irina Bara, care a coborât patru locuri, pe 197, cu 339 puncte.

La dublu, Gabriela Ruse a urcat un loc şi este pe 40, cu 1736 puncte, iar Monica Niculescu a coborât de pe 40 pe 43, cu 1600 puncte.

Reclamă

Iga Swiatek e numărul 1

Lider în clasamentul WTA continuă să fie poloneza Iga Swiatek, urmată de belarusa Aryna Sabalenka şi de americanca Jessica Pegula.

Câştigătoare la Indian Wells, Elena Rybakina, din Kazahstan, a urcat 3 locuri şi este pe 7, cu 3720 puncte.

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami, după ce a fost eliminată în sferturile turneului de la Indian Wells. Românca a postat acesta anunţ pe contul oficial de socializare, la care a mai adăugat faptul că cele două săptămâni petrecute la Indian Wells au fost de excepţie.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea a avut un parcurs extrem de bun la ediţia din acest an de la Indian Wells. Românca de pe locul 83 WTA a ajuns până în sferturi, fiind eliminată de liderul mondial, Iga Swiatek, în minimum de seturi.

Sorana Cîrstea nu are timp de odihnă. După Indian Wells, românca a început deja pregătirile pentru următorul turneu, care se va desfăşura tot în America, mai exact la Miami.

„Mulțumesc, Indian Wells. Două săptămâni minunate. Următoarea oprire: Miami”, se arată în mesajul postat de Cîrstea, pe contul oficial de Instagram, mesaj prin care se confirmă faptul că românca va paticipa la Miami, în următoarea săptămână.

Turneul de la Miami se desfăşoară în perioada 21 martie – 2 aprilie, iar cel mai bun rezultat al Soranei Cîrstea la această competiţie datează din 2013, atunci când românca era eliminată în optimi. În sezonul precedent, Cîrstea a ajuns până în turul al doilea, atunci când era eliminată de Shuai Zhang, în minimum de seturi.

Recomandări
  • Simona Halep, pe locul 25 WTA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și