Închide meniul

Elena Rybakina e campioană la Indian Wells! A învins-o în finală pe Aryna Sabalenka

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 martie 2023, 7:20

Elena Rybakina e campioană la Indian Wells! Jucătoarea de pe locul 10 WTA şi favorită 10 a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 1000 de la Indian Wells.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rybakina a învins-o în finală pe favorita 2, Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA), scor 7-6 (11), 6-4, în două ore şi trei minute.

Elena Rybakina e campioană la Indian Wells

Ca urmare a acestui succes, Elena Rybakina urcă pe locul 7 mondial. Ea a obţinut un premiu de 1,26 milioane de dolari şi 1000 de puncte. Sabalenka a obţinut 662.360 de dolari şi 650 de puncte.

Rybakina le-a învins la Indian Wells pe primele două jucătoare din clasamentul WTA, în semifinală și finală, o performanță care nu a mai fost reușită din 2017, atunci când Garbine Muguruza făcea asta la Cincinnati.

Două românce la Indian Wells

Pe tabloul principal la Indian Wells s-au aflat două românce: Irina Begu, care nu a trecut de primul tur, şi Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi de Iga Swiatek.

Reclamă

Anul trecut, trofeul a fost câştigat de poloneza Iga Swiatek.

Elena Rybakina mai are în palmares trei trofee la simplu: Bucureşti 2019, Hobart 2020 şi Wimbledon 2022.

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami, după ce a fost eliminată în sferturile turneului de la Indian Wells. Românca a postat acesta anunţ pe contul oficial de socializare, la care a mai adăugat faptul că cele două săptămâni petrecute la Indian Wells au fost de excepţie.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea a avut un parcurs extrem de bun la ediţia din acest an de la Indian Wells. Românca de pe locul 83 WTA a ajuns până în sferturi, fiind eliminată de liderul mondial, Iga Swiatek, în minimum de seturi.

Sorana Cîrstea nu are timp de odihnă. După Indian Wells, românca a început deja pregătirile pentru următorul turneu, care se va desfăşura tot în America, mai exact la Miami.

„Mulțumesc, Indian Wells. Două săptămâni minunate. Următoarea oprire: Miami”, se arată în mesajul postat de Cîrstea, pe contul oficial de Instagram, mesaj prin care se confirmă faptul că românca va paticipa la Miami, în următoarea săptămână.

Turneul de la Miami se desfăşoară în perioada 21 martie – 2 aprilie, iar cel mai bun rezultat al Soranei Cîrstea la această competiţie datează din 2013, atunci când românca era eliminată în optimi. În sezonul precedent, Cîrstea a ajuns până în turul al doilea, atunci când era eliminată de Shuai Zhang, în minimum de seturi.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și