Închide meniul
Foto

Simona Halep, plecată din România de Crăciun! Unde petrece Sărbătorile campioana noastră, după ce a fost suspendată pentru dopaj

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 decembrie 2022, 17:19

Simona Halep, plecată din România de Crăciun! Unde petrece Sărbătorile campioana noastră, după ce a fost suspendată pentru dopaj

Simona Halep a fost suspendată din tenis, pentru dopaj

Simona Halep a fost suspendată din tenis, pentru dopaj / Colaj Instagram Simona Halep

Simona Halep este plecată din România de Crăciun. Dubla campioană de Grand Slam petrece Sărbătorile de iarnă în Londra, unde s-a fotografiat în mai multe locații celebre. “Simo” a avut un an 2022 tumultos, în care a divorțat de Toni Iuruc și a fost acuzată de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a plecat în Anglia de Crăciun, iar din postările de pe Instagram pare să se simtă excelent.

Simona Halep, plecată din România de Crăciun!

Campioana noastră s-a pozat pe străzile din Londra, în fața renumitului magazin de bijuterii Cartier, precum și în fața hotelului Ritz, unul dintre cele mai extravagante din oraș (VEZI GALERIA FOTO pentru mai multe poze).

Simoan Halep petrece Crăciunul în Londra
Simoan Halep petrece Crăciunul în Londra / Instagram Simona Halep

Simona Halep a zâmbit în toate pozele, semn că se simte mai bine și că a trecut peste greutățile din 2022. Totuși, lupta ei nu s-a încheiat în cazul scandalului de dopaj.

“Simo” va încerca să scape de pedeapsă sau să o reducă la minimum, după ce a fost depistată cu Roxadustat, o substanță interzisă de regulamentul WADA.

Reclamă

Simona Halep, victorie importantă în scandalul de dopaj

Simona Halep a obţinut o victorie importantă în scandalul de dopaj. Cristian Jura, judecătorul român de la TAS, a venit cu detalii de ultimă oră despre situaţia în care este fostul lider WTA.

Campioana noastră s-ar fi „contaminat” cu Roxadustat prin intermediul unui supliment alimentar contaminat.

„Se pare că s-a identificat modalitatea prin care Roxadustatul a pătruns în organismul sportivei, și anume prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Produsul contaminat este un produs care conține o substanță interzisă, fără ca aceasta să fie precizată pe eticheta produsului sau în informațiile accesibile printr-un demers rezonabil de căutare pe internet”, a declarat Cristian Jura pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce trebuie să demonstreze Simona Halep, pentru a scăpa de suspendare

Cristian Jura a dezvăluit ce trebuie să demonstreze Simona Halep pentru a scăpa de toate acuzaţiile de dopaj. Românca în vârstă de 31 de ani a obţinut deja un prim succes.

„Sportiva se află, în continuare, în acest moment între ridicarea suspendării, respectiv eliminarea oricăror sancțiuni, și suspendarea de 4 ani din activitatea sportivă. Suspendarea poate fi redusă sau chiar anulată dacă sunt întrunite cumulativ cele două condiții prevăzute de Codul Mondial Anti-Doping: să se stabilească foarte clar modul în care a pătruns substanța în organism și lipsa intenției sportivului de a lua substanța interzisă pentru îmbunătățirea performanței sportive.

Una dintre condiții a fost îndeplinită, s-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organismul sportivei. Urmează ca sportiva să demonstreze și lipsa vinovăției și a neglijenței. Adică, sportivul sau altă persoană să dovedească faptul că Simona nu a știut sau suspectat și că nu putea în mod rezonabil să știe sau să suspecteze, chiar prin manifestarea celei mai atente precauții, faptul că a folosit sau că i s-au administrat substanțe interzise sau că a folosit metode interzise„, a declarat judecătorul TAS.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și