Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele de la Wimbledon 2022: „Joc cel mai bun tenis al meu”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iulie 2022, 16:48

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele de la Wimbledon 2022: „Joc cel mai bun tenis al meu

Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Simona Halep a oferit prima reacţie după calificarea în semifinalele de la Wimbledon 2022. Românca a spulberat-o în sferturile de finală pe Amanda Anisimova, cu 6-2, 6-4 şi e în penultimul act pentru a treia oară în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a dominat clar meciul cu Anisimova, la fel cum a făcut şi în optimi cu Paula Badosa. În penultimul act, o aşteaptă Elena Rybakina, care a învins-o pe  Ajla Tomljanovic, în 3 seturi.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele de la Wimbledon 2022

„Mă bucur că sunt din nou în această fază, sunt dominată de emoţii. Contează că sunt aici, am avut o adversară dificilă, nu am simţit bine mingea şi nu am ştiut ce să fac în acele momente. Am avut picioare bune, am avut nevoie de serviciul meu la 0-40. Totul e bine când se termină cu bine.

Cred că joc cel mai bun tenis al meu, am avut probleme anul trecut. Acum îmi recâştig încrederea. Stau bine la acest capitol acum. Publicul îmi dă multă energie, le mulţumesc celor din tribune care mă susţin întotdeauna”, a spus Simona Halep, după meci.

Simona Halep, a treia semifinală la Wimbledon

Halep a învins-o în sferturi pe americanca Amanda Anisimova, locul 25 mondial şi cap de serie 20, scor 6-2, 6-4. Meciul a durat o oră şi trei minute. Românca s-a impus după ce a făcut break de două ori în primul set şi de două ori în al doilea. În plus, ea a reuşit trei aşi. Anisimova a făcut break în setul doi, când scorul a devenit 5-3.

Reclamă

Simona Halep a ajuns în semifinalele de la Wimbledon 2022 fără să piardă niciun set. Este a treia oară când Simo se află în penultimul act la All England Club. Prima oară a fost eliminată de Eugenie Bouchard, iar a două oară a trecut de Elina Svitolina.

Cealaltă semifinală le va avea protagoniste pe sportiva tunisiană Ons Jabeur, numărul 2 mondial şi cap de serie 3, şi germana Tatjana Maria, locul 103 WTA.

Jucătoarele calificate în semifinale îşi asigură un premiu de 535.000 de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a câştigat turneul în 2019. Deţinătoarea trofeului este Ashleigh Barty.

Recomandări
  • Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Wimbledon 2022
  • Simona a eliminat-o pe Amanda Anisimova, în două seturi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și