Închide meniul

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-4. Calificare uriaşă în semifinale la Wimbledon 2022. Evoluţie de gală pentru Simo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2022, 16:20

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-4. Calificare uriaşă în semifinale la Wimbledon 2022. Evoluţie de gală pentru Simo

Simona Halep, 3 duble greşeli într-un singur game

Simona Halep, în timpul meciului cu Paula Badosa / Profimedia Images

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-4. Campioana noastră s-a calificat în semifinalele Wimbledon 2022. Partida a putut fi urmărită în format live text, pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Amanda Anisimova s-au întâlnit pentru a patra oară în carieră, iar duelul a avut loc pe Terenul Central de la All England Club. Simo s-a impus după doar o oră şi 5 minute de joc.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Wimbledon 2022, după o victorie de vis cu Amanda Anisimova. Românca ţinteşte cucerirea unui nou titlu la All England Club, după cel câştigat în 2019, după o finală superbă cu Serena Williams.

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-4

Update 16:41: Simona Halep se califică în semifinalele Wimbledon, după 6-2, 6-4 cu Amanda Anisimova.

Reclamă

Update 16:35. Amanda Anisimova îşi face serviciul şi se apropie la doar un game de Simona Halep.

Update 16:32. Amanda Anisimova face break. Simona Halep conduce cu 5-3 în setul doi.

Update 16:28: Amanda Anisimova îşi face serviciul. Simona Halep va servi pentru meci.

Reclamă 4 / 0/3

Update 16:25: Simona Halep îşi face serviciul şi e doar la un game distanţă de semifinalele Wimbledon 2022.

Update 16:24: Simona Halep face un nou break şi conduce cu 4-1 în setul secund al întâlnirii cu Amanda Anisimova.

Update 16:20: Simona Halep îşi consolidează break-ul şi conduce cu 3-1.

Update 16:16: Simona Halep face break şi conduce cu 2-1!

Update 16:14: Simona Halep egalează, după un game de serviciu solid, în care a servit doi aşi.

Update 16:12: Amanda Anisimova îşi face serviciul în debutul setului secund.

Update 16:08: Simona Halep câştigă primul set al întâlnirii cu Amanda Anisimova, scor 6-2. Românca este la un set distanţă de semifinalele Wimbledon.

Reclamă

Update 16:04: Amanda Anisimova îşi face serviciul. Simona Halep conduce cu 5-2 şi va servi pentru primul set.

Update 15:59: Simona Halep se apropie la doar un game de câştigarea primului set.

Update 15.52: Simona joacă foarte bine şi câştigă un nou game. Este tot mai aproape de câştigarea primului set.

Update 15.48: Halep se descurcă excelent şi câştigă un nou game!

Update 15.44: Simona face break-ul!

Update 15.41: Simona Halep a restabilit egalitatea!

Update 15.38: Amanda Anisimova a început tare meciul şi a câştigat un game la zero.

Update 15.37: A început meciul!

Darren Cahill i-a oferit un ajutor nesperat lui Amanda Anisimova, înaintea meciului cu Simona Halep, din sferturile de finală de la Wimbledon 2022.

Antrenorul lângă care Simona a scris istorie în tenis a fost surprins pe un teren de antrenament alături de Amanda, cea cu care a avut o colaborare de scurtă durată la începutul acestui an, întreruptă din cauza problemelor cu pandemia avute de australian.

Cahill şi Amanda au fost prezenţi pe iarba de la Wimbledon, unde antrenorul i-ar fi oferit soluţii tactice, înaintea partidei cu Simona, cu care a avut o colaborare mult mai lungă. Totul s-a întâmplat înaintea duelului dintre Sinner şi Djokovic, câştigat în decisiv de sârb.

Amanda Anisimova, prima reacţie înainte de meciul cu „coşmarul” Simona Halep, de la Wimbledon 2022

Amanda Anisimova e conştientă că va avea parte de un meci greu, dar explică faptul că eşecul de la Bad Homburg, de luna trecută, a venit în condiţii speciale, ea acuzând probleme la încheietură.

„Am jucat cu Halep acum ceva mai mult de o săptămână, e foarte greu să joci împotriva ei pe iarbă. A jucat foarte bine în acea partidă, dar acel duel a fost foarte greu pentru mine și pentru că am simțit un disconfort la încheietură.

Ca atare, nu am fost capabilă să îi ofer cea mai bună replică. Știu că mă așteaptă un nou meci foarte greu, dar abia aștept să o întâlnesc iar. Sunt sigură că amândouă vom da o luptă pe cinste pentru calificarea în semifinale”, a spus Anisimova, citată de wtatennis.com.

Simona Halep, înainte de duelul cu Amanda Anisimova: Va fi un meci diferit

De partea cealaltă, Simona Halep e singura jucătoare rămasă în turneu cu cel puţin un turneu de Grand Slam câştigat. Fără set pierdut la All England Club în 2022, Simo a devenit şi favorita bookmakerilor pentru titlul din acest an.

„Va fi un meci diferit. Bineînțeles, acela a fost un meci grozav pentru mine, dar mă aștept la o partidă dificilă. Sunt aici să joc la fel cum am jucat astăzi, mă concentrez pe jocul meu.

Sunt sigură că pot juca un tenis la fel de bun din nou, dar va fi o provocare. Sunt sferturile de finală de la Wimbledon. Sunt pregătită și abia aștept meciul următor”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și