Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, punct senzaţional cu Lesia Tsurenko la Birmingham! WTA a reacţionat imediat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2022, 17:27

Simona Halep, punct senzaţional cu Lesia Tsurenko la Birmingham! WTA a reacţionat imediat

Simona Halep, punct senzaţional cu Lesia Tsurenko

Simona Halep, primul meci pe iarbă de la triumful istoric de la Wimbledon, din 2019 | Profimedia

Simona Halep, punct senzaţional cu Lesia Tsurenko la Birmingham. Marea noastră campioana a câştigat punctul cu o lovitură fantastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep i-a făcut pe cei de la WTA să reacţioneze imediat după un punct de senzaţie câştigat cu Lesia Tsurenko.

Simona Halep, punct senzaţional cu Lesia Tsurenko la Birmingham

Simona Halep a reuşit un passing în cross de senzaţie şi i-a făcut pe cei de la WTA să îl pună imediat pe reţelele de socializare.

Simona Halep a jucat perfect în primul set al partidei cu Lesia Tsurenko. Marea noastră campioană a avut nevoie doar de 31 de minute pentru a-l câştiga. Acesta este şi primul meci pe care Simona Halep îl joacă pe iarbă, după triumful fantastic de la Wimbledon, din 2019.

Reclamă

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la Wimbledon. Organizatorii au anunţat sume record pentru ediţia din acest an

Simona Halep poate câştiga sume record la Wimbledon, în acest an. Organizatorii celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului au anunţat că premiile pentru sportivii participanţi s-au mărit considerabil.

Simona Halep va participa la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2019. Premiile din acest an s-au mărit considerbil, Grand Slam-ul urmând să debuteze pe 27 iunie. Creşterea premiilor vine în urma deciziei organizatorilor de a nu acorda puncte în acest an la Wimbledon.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul de iarbă din acest an. Românca va evolua la turneul de la Birmingham, în perioada 11-19 iunie, unde este a 4-a favorită a competiţiei.

La Wimbledon, Halep va reveni după un an de absenţă. În 2021, Simona nu a putut evolua pe iarba londoneză din cauza accidentării care a ţinut-o departe de teren luni bune. Anul acesta, organizatorii vor oferi premii record. În contextul în care nu se vor acorda puncte, premiile mărite reprezintă o consolarea din partea organizatorilor.

Decizia de a nu se acorda puncte în acest sezon vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal. Aceştia sunt excluşi din cauza războiului dintre Ucraina şi Rusia.

Astfel, la turneul de la All England Club se vor pune la bătaie premii în valoare de 40,3 milioane de lire sterline. Doar pentru simpla prezenţă în primul tur al turneului, sportivii vor fi recompensaţi cu 50.000 de lire sterline.

Totodată, nici sportivii care vor evolua în calificări nu au fost uitaţi. Aceştia vor primi 11.000 de lire sterline, dacă vor pierde în primul tur preliminar. În privinţa acestora, premiile s-au mărit considerabil, cu 26% faţă de ediţia precedentă, conform eurosport.ro.

Iga Swiatek se teme de Simona Halep

Iga Swiatek se teme că Simona Halep poate să-i întrerupă seria de victorii obținute în circuitul WTA. Poloneza a câștigat Roland Garros 2022, dar e cu gândul la un posibil duel cu campioana noastră.

Iga Swiatek a egalat cea mai lungă serie de victorii din acest secol (35), reuşită de Venus Williams în 2000, între Wimbledon şi turneul de la Linz. Întrebată cine ar putea să-i pună capăt șirului de succese, poloneza a menționat prima dată numele Simonei Halep.

Reclamă

„A fost un sezon bun, 35 de victorii la rând, am muncit mult, lucrurile merg bine. Am vorbit des cu
echipa mea despre acest lucru, nu mă tem că voi pierde la un moment dat. Seria aceasta ține de câteva luni. Vine Wimbledon, vom vedea.

Sunt multe jucătoare bune, Serena Williams a fost, acum e Simona Halep, e Muguruza, sunt mult foarte valoroase. Le urmăream de când eram copil. Al doilea Grand Slam e o confirmare. Sunt foarte bucuroasă că am câștigat, sper să mai câștig”, a spus Iga Swiatek, conform eurosport.ro.

Recomandări
  • Simona Halep, punct senzaţional cu Lesia Tsurenko
  • Lovitura de excepţie pentru campioana noastră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și