Închide meniul

Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams: ”Nimeni nu se poate compara cu ea”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2022, 15:04

Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams: ”Nimeni nu se poate compara cu ea”

Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams

Profimedia

Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams. Întrebată de jurnaliști dacă Patrick Mouratoglou a găsit asemănări între ea și campioana din Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona e conștientă că Willams e cea mai mare jucătoare din toate timpurile, ea având 23 de turnee de Grand Slam în palmares. Serena a colaborat 10 ani cu Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al sportivei noastre.

Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams

„Nimeni nu se poate compara cu Serena, nu am de gând să fac asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, cu un stil diferit. Nu vorbim despre asta, ne concentrăm pe noi înșine, pe ceea ce trebuie să facem pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre”, a spus Simona Halep, citată de eurosport.ro.

Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit în carieră de 12 ori, scorul fiind 10-2 pentru jucătoarea din Statele Unite. Totuși, una din victoriile Simonei i-a adus cel mai tare moment al carierei.

În 2019, Halep o învingea pe Williams, cu 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon, în numai 55 de minute. Acesta a fost meciul carierei pentru jucătoarea noastră, care obținea atunci al doilea turneu de Grand Slam. Chiar și așa, Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams

Reclamă

Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe Simona Halep

Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe Simona Halep! Românca recunoaște că este deja o altă jucătoare pe teren, în timpul meciurilor și că a învățat să își controleze emoțiile. Simo era cunoscută în circuit pentru reacțiile avute în timpul partidelor, atunci când interacționa cu cei din echipa ei.

”Patrick Mouratoglou mă ajută foarte mult în ceea ce privește tenisul, dar și în partea mentală. Avem o relație extraordinară, o conexiune perfectă. Simt că are încredere în mine și chiar crede că pot face lucruri mărețe în continuare. Și îmi transmite asta.

Mă ajută să construiesc încrederea în jocul meu. Este o onoare că face parte din echipa mea. Mă ajută să joc din nou cel mai bun tenis al meu. Sunt mult mai calmă pe teren. Îmi controlez emoțiile mai ușor și mă simt bine pe teren. Sunt stabilă în timpul meciurilor”, a spus Simona Halep, citată de abc.es.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Paula Badosa, meci de foc în turul 2 de la Madrid

Partida de gală dintre Simona Halep și Paula Badosa (numărul 2 WTA) se va disputa în această seară, în jurul orei 20:00. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Simo e ajutată de experiență, fiind dublă campionă la Caja Magica, în timp ce iberica trece prin cea mai bună perioadă a carierei.

”Este o provocare. Joacă foarte bine și este numărul 2 mondial. Va fi o bătălie, dar voi da totul și vom vedea ce se va întâmpla. Am fost accidentată pentru mult timp și încă încerc să îmi refac încrederea în jocul meu. Joc bine, dar, la acest nivel, fiecare joc e greu. O voi lua ușor, fără obiective. Doar voi juca cel mai bun tenis al meu”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep e dublă campioană la Madrid

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Ea s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și